torstai 19. huhtikuuta 2018

Puoliksi tekemisen meininkiTurhautuminen....
Sitä tämä on.

Kaikkea haluttaisi tehdä, mutta mitään ei voi tehdä sata lasissa. Aika ei riitä, mutta mitään ei myöskään haluaisi karsia pois. 
ihan vaan esimerkkinä

1. Haluaisin harrastaa enemmän liikuntaa. Olen tehnyt muutaman vuoden ajan kotitreenejä, mutta nyt polttelee päästä takaisin salille. Sen taas pitäisi onnistua aamulla sillä illalla ei enää ole energiaa.

2. Menin ja luin siivousgurun KonMari-kirjat ja nyt haluaisin laittaa kaapit ojennukseen. Siivoaminen ei onnistu jos sitä ei voi tehdä rauhassa. Ideahan tuossa KonMarituksessa on, että tietyn aihealueen, esim. kaikki vaatteet kerätään ensin yhteen kasaan ja siitä aletaan karsia pois heitettävät ja jätettävät tavarat omiin kasoihin, jonka jälkeen ne asetellaan paikoilleen. Jos tätä hommaa ei voi tehdä rauhassa niin käy se tyypillinen virhe, että kun olet kasan saanut leväytettyä olohuoneen lattialle niin sinua tarvitaan jo jossain muualla.

3. Sitten on tämä bloggaaminen. Mulla vain lyö ihan tyhjää aiheiden kanssa. Kuvattavaa ei paljon ole, kun pysytellään vain omilla hoodeilla eikä sisustuskaan paljon vaihtele. Käsitöitä teen hyvin vähän enää...ajanpuute tässäkin. Mutta en minä tästä ressiä ota. Kirjoitan jos on asiaa :)

4. Haluaisin touhuta enemmän lasten kanssa, mennä ja reissata. Viedä heitä mielenkiintoisiin paikkoihin ja tapahtumiin. Neljän lapsen kanssa se on oma hommansa ja rahallisesti välillä haastavaa. 

5. Töitä teen tällä hetkellä osa-aikaisena parina päivänä viikossa. Siinäkin on puolensa. Tykkään todella paljon työstäni, mutta tuntuu, että sitä ei kuitenkaa tee työtään täysillä, kun siellä ei vietä enemmän aikaa vaan siellä käy vain pyörähtämässä välillä. Tai siis tekee työtä täysillä kun siellä on, mutta kun niitä töitä on niin vähän. you know... Mutta jos töitä olisi taas enemmän niin sitten taas edellä mainituille asioille jäisi entistä vähemmän aikaa..Hame Leuto Kidswear


Paidat Leuto Kidswear //  www.leutokids.fi

Nyt taidan tietää mitä tarkoittaa ruuhkavuodet!

Pahoittelen pientä avautumista, mutta se helpotti :D
Onko mulla kohtalotovereita? Saa myös kertoa vinkkejä, miten nämä asiat saisi organisoitua järkevästi. Toisaalta miksi yrittää tehdä väkisin. Lapset kasvaa nopeaa ja ne on nyt etusijalla joka tapauksessa. Muut ehtii tehdä myöhemminkin :)
noh..tällaisia mietteitä tänään, mutta joka tapauksessa asiat ovat vallan hyvin!

1 kommentti:

  1. Joo ruuhkavuosia eletään...koskaan ei ole tarpeeksi aikaaa oikein millekään. Liikunnalle, siivoukselle, käsitöille, lasten kanssa edes pikku reissuille. Huushollissamme asustaa 1-19 v ikäisiä lapsia, pienestä taaperosta nuoreen aikuiseen. Riittämättömyyden tunne on jokseenkin tuttu. Aikansa kutakin, ajattelen. Löytyy sitä aikaa joskus niille omillekin jutuille!

    VastaaPoista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3