tiistai 20. maaliskuuta 2018

Haaveilijan makuuhuone


"Sä kasvoit, neito kaunoinen,
isäsi majassa,
kuin kukka kaunis, suloinen
vihreellä nurmella,
kuin kukka kaunis, suloinen
vihreellä nurmella."

Kyllä mulle tulee vaan hyvä mieli kun saan nähdä oman kätteni jäljen näin konkreettisesti. Työhuone/varasto saatiin viimein raivattua ja esikoiselle tehtiin pieni makuuhuone tuohon tilaan. Yksi seinä maalattiin Tikkurilan Neito -sävyllä ja värivalinta osui kyllä ihan nappiin. Sävyllä on minuun ainakin ihana, rahoittava vaikutus ja tekisi mieli aina mennä kahvikupposen kans tuohon pienen pöydän ääreen haaveilemaan. :)

Eihän tuo pöytä mikään käytännöllisin ole läksyjen tekoon tms. mutta kun ne läksyt aina levitetään kuitekin keittiön pöydälle niin ajattelin että sama laittaa tuollainen pieni sievä vain tuohon keskelle huonetta :)

Nälkä kasvaa syödessä ja nyt olisi seuraavaksi ostoslistalla uuden sängyn hankinta ja verhot ikkunaan. Lisäksi tietenkin suunnittelen jo viimeisenkin makuuhuoneen maalamista. 
Onko se tämä kevät mikä saa sisustuskärpäset pörräämään?


2 kommenttia:

 1. Tykkään tyylistäsi ottaa kuvia! Usein blogeissa näkee kuvia jotka on niin tarkkaan rajattuja että kokonaisuus jää katsojalle täysin utopiaksi. Toki yksityiskohdista saa kauniita kuvia mutta sinulta löytyy molempia! :)
  Kaunis huone!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ymmärrän täysin mitä tarkoitat. Tottakai pienet yksityiskohdat näyttää monesti paljon hienommilta mutta itse haluan tuoda myös kokonaisuutta esiin ja sitä kautta antaa enemmän ideoita ja inspiraatioita lukijoille.. vaikka se kokonaisuus ei olisikaan niin täydellinen :)

   Poista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3