perjantai 2. helmikuuta 2018

Virkattuja vihanneksia








Joskus käsityöbuumini alkuaikoina tein paljon näitä pieniä ruokia, tosin herkkujen muodossa. Nyt on ollut monta vuotta välissä, etten ole viitsinyt näitä tehdä vaan olen satsannut isompiin projekteihin. Sukulaiselta tuli kaunis pyyntö, että saisiko kummitytölle satsin vihanneksia ja hedelmiä, niimpä oli pakko tarttua koukkuun :D
Pinterest oli tässäkin tapauksessa inspiraation lähteenä. Kannattaa ehdottomasti käydä sieltä katsomassa, mikäli etsit käsitöihin jotain ideoita. Tai ihan mihin tahansa!
Minulla on tapana etsiä käsitöihini aina uutta haastetta, joten nyt halusin kokeilla miten paprika ja valkosipuli saavat muotonsa. Lisäksi kaali oli hauska tehdä.

Lupasin jo tuolla yhdessä Facebookin käsityöryhmässä, että yritän saada näihin ohjeita kirjoiteltua. Laittakaa toiveita, jos haluatte lisäksi johonkin muuhunkin virkattuun ruokaan ohjetta :)


4 kommenttia:

  1. Mahtavia! Tuo kaali on erityishieno! :)

    VastaaPoista
  2. Siis todella ihania. Olisko mahdollista saada näihin ohjeita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Tämä on yksi niistä mun ikuisuusprojekteista :) tällä hetkellä ainakin tuntuu että ei löydy aikaa ohjeiden kirjoittamiseen, mutta ehkä sekin aika tulee vielä joskus.

      Poista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3