keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Liikkumisen riemua sisätiloissa


Meidän perheessä liikkumista yritetään pitää kaikin tavoin yllä. Lapset ovat tottuneet äidin jumppatuokioihin olohuoneen lattialla ja kahvakuulan ollessa käytössä kannattaa kiertää kaukaa. Nyt kotijumpatkin saavat vähän vaihtelua kun kovasti odotetut voimistelurenkaat ja leuanvetotanko saatiin vihdoin paikoilleen.
Ihan hurja nähdä miten lasten rohkeus ja ketteryys kasvaa noilla temppuillessa. Itselläni on enemmän käytössä leuanvetotanko, jossa nuo renkaat ovat kiinni. Vielä mennään pääosin kuminauhan avulla, mutta hurjat kolme leukaa menee jo ilmankin :)
Mutta en todella olisi uskonut, että renkaat saavat näinkin suuren suosion. Lapset tarttuvat niihin aina ohimennen ja vääntävät itsensä solmuun. Kavereille pitää näyttää aina uusimmat temput mitä on oppinut. 

Minulla oli tarkoitus, että kuvaisin treenivinkkejä, mitä tällä yhdistelmällä voisi tehdä, mutta yksin ei  kuvaaminen onnistu: Oman haasteensa tuo hyvin pieneksi rajoitettu kuvausaika, minkä tämä talvi meille aiheuttaa valonpuutteensa vuoksi. 
Näillä renkailla voi joka tapauksessa treenata hyvin monipuolisesti koko kehoa, esim. kyykkyjä, punnerruksia ja vatsoja. Netistä onneksi löytyy jo kivasti videoita ja ohjeita mitä kaikkea näillä voi tehdä. 

Jos siis mietit vielä näiden hommaamista niin suosittelen ehdottomasti. Niistä on iloa koko perheelle pitkäksi aikaa.  Lisäksi nämä sopivat sisustukseen ;)
Tuotteet saatu yhteistyössä Suomen voimistelutuotteen kanssa

1 kommentti:

  1. Meilläkin odottaa nuo samaiset renkaat asentamistaan. Ovat takuulla hitti, kunhan vain saadaan käyttöön :)

    VastaaPoista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3