keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Vaipoista veks // Luma -arvonta

Meidän perheessä on kohta kahdeksan vuoden ajan ollut koko ajan joku vaippatyyppi. Laskeskelin nopsaa, että se tekee yhteensä noin 192 vaippapakettia ja nehän sisältää hurjat 6912 vaippaa. Voisi jo ehkä sanoa, että tässä ollaan vaipanvaihdon ammattilaisia? :D

Nyt meillä on silti sellainen tilanne, että nuorimmainen opettelee kuivaksi..pikkuhiljaa. Hyvin on alkutaipaleella vielä sen asian kanssa. 
Onneksi tähän hommaan saatiin helpotusta Kiddexiltä, jotka lähettivät minulle testiin Luman uudesta mallistosta tyylikkäitä kylpy-, wc- ja hoitotarvikkeita. Itse olin jo tutustunut tähän merkkiin aiemmin kun etsin sopivaa pottaa, jossa olisi irrotettava "säiliö" (kertokaa mikä se on :) )  ja mahtuu hyvin kaapin alle piiloon. Lumalta sellainen löytyi. 
Luman hillityllä skandinaavisella designilla saisi sisustettua kylpyhuoneen, wc-tilan tai hoitonurkkauksen. Kuvissa esiintyvien tuotteiden lisäksi heiltä löytyy myös mm. kylpyammeita, vaipparoskiksia, kylpylämpömittareita, koreja eri kokoisina, hoitoalustoja jne.
Tuotteet on valmistettu Hollannissa laadukkaasta kierrätettävästä muovista. Lisäksi heidän tekstiileillään on Öko-Tex- standardi. Ovat siis turvallinen vaihtoehto lapsen herkälle iholle.

Valitsin väriksi hillityn vaaleanpunavalkoisen ihan näin kevätfiiliksillä. Ennen olisin valinnut varmasti sen tutun ja turvallisen mustavalkoisen, mutta jos talossa on neljä tyttöä niin ei pieni määrä vaaleanpunaista varmasti ketään haittaa :) 
Tuotteita löytyy siis pastellisävyjen lisäksi valkoinen, tummanharmaa ja hopea. 
Tekstiilit ovat tehty yhteensopiviksi muovituotteiden kanssa ja niistäkin löytyy kuusi eri mallistoa.
Sisustuskoreissa on samat kuosit kun tekstiileissä, mutta materiaalina on käytetty PVC-vapaata nahkajäljitelmää, mikä oli minusta loistava puhdistamisen kannalta. Pieni pyyhkäisy kostealla liinalla pitää korin puhtaana. 

Kyllä oli innostunut vastaanotto meidän pikkulikalla eikä mennyt kuin pari päivää niin saatiin potta "korkattua" :)

Instagram-tililtäni löydät arvonnan, jossa palkintona on Luman potta ja jakkara haluamassasi värissä. Oisko teillä tällaiselle setille tarvetta vai joko on kasvettu ohi siitä vaiheesta?


Oikein ihanaa ystävänpäivää kaikille teille<3Tuotteet saatu yhteistyössä Kiddexin kanssa

4 kommenttia:

 1. Harmi kun arvonta ei ole täällä blogin puolella, en omista instatiliä:) Oisin ehdottomasti osallistunut arvontaan, meillä reilu 1 vuotias käy potalla lähes joka päivä ja saa sinne tuotoksia lähes joka kerta. Toinenkin potta olisi hyvä vaikka pesuhuoneeseen tai toiseen vessaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompa harmi kun et omista Instagramtiliä. Yritän laittaa arvontoja tasapuolisesti molempiin jotta kaikki pääsevät osallistumaan johonkin :) teillä on kyllä hyvä tilanne jos jo 1v käyttää pottaa,vau!

   Poista

 2. Psst. Säilytätkö tuota kukkaa oikeasti vessassa?😅 Menestyykö se vai kuoleeko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säilytän:D ja tosi hyvin menestynyt! Ihme kyllä. Ei vissiin kovin kaipaa valoa.

   Poista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3