tiistai 5. joulukuuta 2017

Kätevin legopussi

Meidän likat rakastaa pikkulegoja ja niitä on toivottu aina synttäri-, joulu- ja omassasängyssänukkumispalkintolahjoiksi :)
Meillä oli legot ennen Ikean valkoisessa laatikkossa, joka kipattiin viltille ja leikittiin siinä. Yleensä ne ei pysyneet kovin kauaa siinä viltillä vaan olivat kohta ympäri olohuonetta.

Sain Kiddexiltä testiin Play & Go -merkkisen leikkimaton, joka naruja kiristämällä muuttuu oivaksi säilytyspussukaksi. Leikit pysyvät paremmin alustalla kiristysnauhojen avulla, joilla saa nostettua reunat hieman ylöspäin. Leikkien päätyttyä narut kiristetään ja lelut ovat kerätty. Niin kätsyä!
Enään ei tarvitse taistella siitä kenen vuoro on kerätä legot lattialta.
Matto/kassi sopii toki erinomaisesti muuhunkin kuin legoleikkeihin. Varmasti löytyy jokaisessa talossa käyttöä tällaiselle säilytysratkaisulle :) Tuotetta löytyy monella eri kuviolla ja myös hieman pienempi kokoisena.


Nyt uskaltaa pukinkonttiinkin ostaa taas lisää Lego Friendsejä kun säilytystilatkin on ratkaistu.
Mutta vielä pitäisi silti keksi keino mihin ne legot saisi lajiteltua väreittäin. Tietenkin niin että ne sopii myös sisustukseen :D Meillä nimittäin oli tarkoitus rakentaa jouluun mennessä kaikki pikkulegot ohjeiden mukaan valmiiksi, mutta voin sanoa ettei ole helppoa etsiä yhtä minipalasta tuolta seasta. Yhden rakennuksen tekemiseen meni aina pari päivää. Edelleen on puolet tekemättä.

Laitan tähän kuvia mitä kaikkea muuta löysin tuolta Kiddexin sivuilta, jotka ois niin kivoja meidän tytöille. Hyviä lahjaideoita, kuuliskohan joulupukki :)
(Kuvat Kiddex)

 Minusta nää on niiin ihania! Löytykö joku oma lemppari?
Leikkimatto saatu yhteistyössä Kiddexin kanssa

4 kommenttia:

 1. Tuo vaikuttaa kyllä tosi kätevältä, monessa paikassa olen nähnyt mutta ei ole meille vielä kotiutunut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä kätevä. Mä jo mietin että pitäiskö dubloillekin saada samanlainen. :)

   Poista
 2. Oon jo pitkään haaveillut tommosesta, mutta mitenköhän ne leikit sais pysymään siinä alustan päällä? Meillä vähän tahtoo olla sitä ongelmaa, että hyvät leikit leviää toooodella laajalle, joten sais olla koko huoneen kokoinen pussi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se! Meillä ne onneks malttaa pysyä noiden pikkulegojen kans aika lailla siinä maton päällä. Varmasti olis eri asia jos kyseessä olis nukkeleikit tms. :D

   Poista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3