torstai 23. marraskuuta 2017

Krääsään kyllästynyt // PlanToys 


Tässä talossa lelujen määrä on aika suuri ja seitsemän vuoden äitinä olon aikana on oppinut sen, että minkälaisia leluja kannattaa hankkia ja minkälaisia ei missään nimessä. 
Tunsin olevani hyvä äiti kun menin tilaamaan tytöille Prinsessa-lehden. Sellaisen joka tulee kerran kuussa ja mukana saa aina jonkun pienen yllärin. Paha moka!
Se krääsä mikä sen lehden mukana tuli kesti ehkä just sen illan leikit ja kohta oli helmet jo pitkin lattioita tai kruunusta timantit tippunut. Sitten kun yritin perua lehden niin se onnistui tilauskauden loputtua eli noin vuoden päästä. Maksoin siitä krääsästä muistaakseni n.70e. Että se otti päähän! Lehti itsessään oli ihan ok ainakin lasten mielestä, mutta lopuksi niitäkään ei enään jaksettu lueskella.

Kun sain yhteistyöpyynnön Kiddexiltä olin heti mukana. Tiesin, että nyt on kyseessä lelut, jotka kestää. Kiddex tuo maahan vastuullisesti tuotettuja lastentarvikkeita ja heidän tuotteensa ovat ekologisia, myrkyttömiä, turvallisia ja joiden tuotanto-olosuhteet ovat standardoituja.

Sain testiin PlanToys -merkkiset pupun kilpa-auton ja kameran.
Hempeän pastellisävyistä pupuautoa voi itse ohjailla kallistamalla, jolloin suunta muuttuu. Kamerassa taasen oli hauska  kaleidoskooppilinssi ja laukaisin, joista lapset olivat kyllä tohkeissaan.
PlanToys on thaimaalainen yritys, joka käyttää kierrätettyä ja kierrätyskelpoisia materiaaleja tuotteissaan. Epäpuhtauksein poistamiseksi tuotteet on käsitelty lämmöllä myrkytyksen sijaan ja kaikki värit ovat kasvivärejä tai vesipohjaista myrkytöntä mustetta. PlanToys hyödyntää kokonaisuudessaan sen materiaalin, mitä syntyy kun kumipuuplantaasi ei tuota enää lateksia ja se kaadetaan. 

Puiset lelut ovat yleensä pettämättömiä ja kestävät enemmänkin kuin yhden lapsen leikit. Olen pikkuhiljaa alkanut keräilemään näitä puisia leluja ja vaivihkaa yritän heitellä muovisia pois tai siirrän ne leikkimökkiin.
Näitä Kiddexin lastentavaroita voi kyllä suositella pukinkonttiin!Tuotteen saatu yhteistyössä Kiddexin kanssa.


3 kommenttia:

 1. Mikähän on tuo lastenhuoneen seinämaalin sävy? ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka. Seinän väri on Tikkurilan Rustiikki. Löytyy ihan oma postaus aiheesta mikäli haluat katsella enemmänkin kuvia :)

   Poista
 2. Aai!pitääpä katsoa..eilen ekaa kerran eksyin tänne sun blogiin,niin en huomannut:)

  VastaaPoista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3