maanantai 5. joulukuuta 2016

Muhkea Silta-lanka ei pettänyt







Somessa on tullut vastaan paljon kuvia muhkeista peitoista, jotka on tehty jättilangasta. Itsekin yritin hetken etsiä sopivia lankoja siihen tarkoitukseen, mutta langan hinnat ylittivät budjettini aika reippaasti. 

Kun huomasin, että Paapolle tuli tätä uutta Kaupunkilangan Silta-lankaa, en voinut olla tilaamatta. Tilasin heti kaikissa väreissä ja ideoita pyöri päässä vaikka kuinka paljon. Peittoa en kuitenkaan halunnut näistä lähteä tekemään, sillä se olisi ollut liian helppo :D

Neuletakki oli mielessä, mutta senkin olisin halunnut itselleni. Nyt kun lankaa en kuitenkaan tilannut tarpeeksi omaan kokoon, niin täytyi tyytyä pienempään.
Kaksi kerää valkoista ei riittänyt ihan myöskään tähän pieneen kokoon, joten hihoihin piti lisätä vähän tumman harmaata. Siitä sainkin sitten idean tehdä myös pipon tuolla värillä. 

Silta on lankana erittäin pehmeä, kevyt, lämmin ja nopeasti kudottava. Lanka on 100% Australian villaa ja sopii 20mm puikoille. 

Tätä lankaa on saatava lisää. Haluan jättineuleen myös itselleni. Vedän sen päälleni ja kömmin sohvan nurkkaan glögilasin kanssa..


HOX!
Tämä setti on myynnissä, mikäli sopivan tarjouksen saan. Takin koko on n. 98cm ja pipo on 52-56 cm. Mikäli olet kiinnostunut niin laita sähköpostia lamminilo@gmail.com.

Otan myös muita tilauksia kyseisestä langasta vastaan :)



6 kommenttia:

  1. Kuinka monta kerää menisi s kokoiseen tuollaiseen suurin piirtein? osaisitko arivoida?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen et jotain 7 kerää.. Ehkä :D sillä mä aattelin lähtee kokeileen.

      Poista
  2. Olisko sulla ohjetta tähän neuletakkiin, vai oletkos ihan omalla ohjeella tehnyt?:) Tuo näyttää niin ihanalta langalta, että täytynee joululahjaksi toivoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei valitettavasti ole ohjetta. Lähdin vain rivi kerralla tekemään. kannattaa ehdottamasti kokeilla tuota lankaa.. Rakastuin :)

      Poista
  3. Vitsit tuota tyttöä, aikamoinen söpöliini. Upea takkikin. Tuollaisen kun jaksaisi itselle tehdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on meidän söpöliini ja linssilude :D Onneksi tuollaisen tekemiseen omassa koossakaan ei mene kauaa kun on paksu lanka ja jättipuikot kyseessä :)

      Poista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3