perjantai 18. marraskuuta 2016

Laaka -valaisin // ARVONTAMeidän olohuone kylpee luonnovalossa isojen ikkunoiden ansiosta. Mutta nyt kun talvi ja pimeys hiipii, niin huomaa että valot joutuu laittamaan päälle joka päivä aiemmin ja aiemmin. Meillä on katossa himmennettävät LED-paneelit, jotka ovat olleet hyvä hankinta rakennusvaiheessa. 
Silti olen ihan sisustusmielessä kaivannut kattoon myös jotain riippuvalaisinta.

Laura Vären Sessak:lle suunnittelema Laaka-valaisin tuo olohuoneen sisustukseen kaivattua täydennystä.  Valaisimessa on kaksi osaa, Lasinen kupu ja kuparinvärinen kanta. Kantoja on saatavilla kolmea eri väriä; messinki, kupari ja betoni. Minä valitsin, ylläri ylläri, tuon kuparin värisen. 

Muotoilija Laura Väre tuumaa näin: "Pidän itseni haastamisesta, enkä halua rajoittaa tekemisiäni tiettyyn mittakaavaan tai materiaaliin. Tavoitteenani on luoda kauniita, pitkäikäisiä ja toimivia tuotteita. Minua inspiroivat arkipäiväiset asiat, ilmiöt ja oivallukset."

Valitsin tuohon valaisimeen Clas Ohlsonilta North Lightin LED-lampun, jossa väri on sama kuin tuossa meidän kupariputkivalaisimessa. Illan hämyssä on ihana sytyttää juuri nuo valaisimet ja laittaa lisäksi kynttilät palamaan, niin saa lämpimän ja sopivan hämyisän valaistuksen koko tilaan :).

Jos olet etsimässä valaisimia kotiisi, niin voin suositella kurkkaamaan Sessak:n valikoimaa. Sieltä löytyy jokaiseen makuun sopivaa muotoilua, nopeasti uudistuvaa mallistoa ja kotimaista laatua.

Sitten siihen kivoimpaan aiheeseen eli arvontaan!  
Sessak lupasi lahjoittaa arvontaan yhden Laaka-valaisimen kuparisella kannalla. Arvonta löytyy Instagram-tililtäni @venlasof. Ohjeet osallistumiseen löytyy myös sieltä. Arvonta alkaa 18.11 ja päättyy 27.11.2016. 
Onnea!


Valaisin saatu yhteistyössä Sessak: kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3