tiistai 7. kesäkuuta 2016

Sauna ja kylpyhuone


Tänne blogiin en ole pesutiloista laittanutkaan vielä kuvia, joten tässä nyt on myös uusille lukijoille inspiraatiokuvat saunasta ja pesuhuoneesta :)

Sauna rakennettiin itse omien suunnitelmien mukaan. Lauteet ovat 16 cm leveää haapalaudetta, joita ei VIELÄ ole käsitelty millään. Seinät ja katto ovat kuusipaneelia, jotka on käsitelty kerran valkoisella Supi-saunavahalla.

Vaalean saunan vastapainona on tumma pesuhuone, jossa kaikki pinnat kattoa lukuunottamatta ovat lähes mustat. Katossa oleva ledivalaistus tuo mukavan tunnelman, tekemättä silti tilasta liian pimeää. 
Pesuhuoneessa on myös meidän arkivessa, joka on kyllä osoittautunut varsin hyväksi ratkaisuksi näin pienien lapsien kanssa. Jätettiin tuosta altaan yläpuolelta kaappi pois ja olenkin nyt yrittänyt metsästää siihen jotain kivaa peiliä.

Lattia on pesutiloissa akryylibetonia, joka jatkuu myös kodinhoitohuoneeseen.

Joko sen vastan vois jo tehdä? vai vihdan?

5 kommenttia:

 1. On teillä hieno sauna. Ihana toi kiuas. Meille ei tollanen sovi, meidän sauna on pieni. Kaikkea mukavaa muutakin luettevaa blogissasi.
  Laitanpa tämä lukulistalleni.

  VastaaPoista
 2. Tyylikkäältä näyttää! :) meilläkin on remontti menossa ja satuttiinpa valitsemaan samanlaiset kylpyhuoneen seinälaatat kuin teillä, valkoisena vain :)

  VastaaPoista
 3. Nätiltä näyttää! Saako kysyä onko nuo suihkut oraksen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. On Oraksen suihkut:) Sadesuihkusetti on Oraksen Hydra ja sekoittaja on Cubista.

   Poista
 4. Nätiltä näyttää! Saako kysyä onko nuo suihkut oraksen?

  VastaaPoista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3