perjantai 10. kesäkuuta 2016

Makuuhuoneen uusi ilme

Olipa huono päivä ottaa kuvia, kun luonnonvalo ei vain millään tahtonut riittää mun ei niin täydelliseen kameraan. Pahoittelen siis epätarkkoja kuvia. JOSKUS minä vielä hommaan itselleni kunnon Olympuksen :D

Jokatapauksessa makuuhuoneessa tapahtui hieman uudistusta ja uskalsin siitä nyt ottaa vähän enemmänkin kuvia. 

Ostin Muuton upeat lamput miehen kaverilta pilkkahintaan ja ne pääsivät meille lukuvaloiksi. Tällaisista olen haaveillutkin jo kauan, mutta sopivaa tilaisuutta ei ole tullut.
Pistoketta lampussa ei ollut ollenkaan, joten ostettiin Clas Ohlsonilta seinäpistokkeet katkaisimella ja asennettiin itse paikoilleen. Hyvä ohje seinäpistokkeen asentamiseen löytyy täältä
Valaisimet on laitettu seinään vanhoilla hyllynkannattimilla, jotka maalasin mustalla kalustemaalilla.

Sängynpäädyssä on paksu vanerilevy, jonka oli tarkoitus tulla meille liukuoveksi arkieteiseen, mutta ei koskaan sinne päätynyt. Vaneri on ostettu Bauhausista. Siellä myös leikattiin levy oikean kokoiseksi. Vaneri ehkä kaipaisi jotain käsittelyä, ennen kuin kellastuu pahastikin :/

Sängystä vedin tänään rungot veks, kun missään päiväpeitossa eikä lakanassa tuntunut riittävän pituus sängyn ollessa niin korkea. Näin lattiatasossa se on paljon kivempi :) Runkopatjasängyt menivät Facebookin roskalavalla heti, niin eipä tarvinnut lähteä kaatopaikalle niitäkään kuskaamaan.

En viitsi kaikista yksityiskohdista kirjoitella erikseen, joten jos jotain tulee mieleen niin kyselkää niin vastailen mielellään .
Nyt mä meen räpsyttelemään mun uusia valoja ja kokeilen miten se uni tulee tuolla maantasalla :D Ainiin..Siellä taitaa olla joku jalitsuki menossa.

2 kommenttia:

  1. Vinkkinä vaneri käsiteltyyn: mqttavaha. Meillä vanerista keittiön kaapit ilman vetimiä ja vahaus on suojaunnut tahmatassujen jäljiltä. Täten sain säilytettyä kauniin luonnollisen ulkonäön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia vinkistä. Oliko teillä minkä merkkistä tuo vaha, muistatko?

      Poista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3