maanantai 30. toukokuuta 2016

Väriä ja vilkkuvia valoja // ALEKOODI

Crocs Test Squad lähenee loppuaan. Tässä on meidän viimeset testiparit. Eikä millään vähäisimmät. 
Kesäkuun teemana on FIND YOUR SUN, joka näkyy etenkin ihanissa pastellin sävyissä. 

Täytyy heti mainita, että eipä ole meidän kolmevuotias pitkään aikaan ollut niin tärkeä omista kengistään kuin nyt :D ensimmäiset yöt kenkien saavuttua olivat kengät nätissä rivissä tyynyn vieressä. (siis silloin kun niitä ei vielä ollut ulkoilutettu).

Nämä Crocsin vilkkuvat sandaalit ovat niin coolit ja helppo vetäistä jalkaan. Nämä kyllä meni vähän samaan kategoriaan kuin Hello Kitty-paidat ja kaikenmaailman Anna ja Elsa-vaatteet, mitä olen yrittänyt vältellä viimeiseen saakka. Mutta kun näki lapsen ilmeen hänen valitessaan kenkiä, niin mitäpä siinä alkaa kieltelemään, lapsi on niin onnellinen :D ja saipa hän sitten synttärilahjaksikin Anna ja Elsa repun..niin sitä äitikin heltyy.

Malli: CrocsLights Rainbow Heart Clog
Ulkonäkö: 4
Käyttömukavuus: 5
Yleisarvosana: 4½Nämä ihanan pirteät sandaalit tulee olemaan kovalla käytöllä tänä kesänä. Mistään ei hierrä, ovat mukavat kävellä ja niin sirot ja huomaamattomat jalkaan. Kuin sukkasillaan menisi. Plussaa kivoista väreistä :)

Malli: Women´s Crocs Isabella Sandal
Ulkonäkö: 5
Käyttömukavuus: 5
Yleisarvosana: 5
Unisex mallin varvassandaalit ovat kätevät lämpimiin kesäpäiviin. Nämä ovat nopea vetäistä ovella jalkaan ja sopii hyvin myös muualle kuin rannalle. Hieman paksumman pohjan ansiosta mukavat astella. Mies on tykännyt näistä todella paljon.

Malli: Citilane Flip
Ulkonäkö: 5
Käyttömukavuus: 5
Yleisarvosana: 5Tässä vielä teille seuraajille mukava 25%- alennus Crocsin normaalihintaisista kengistä.  Koodi on voimassa yhden viikon (22) ja sitä ei voi yhdistää muihin kampanjoihin tai tarjouksiin. Tämä on upea tilaisuus hyödyntää alennus ennen kesälomille lompsimista. 

Crocsin verkkokauppaan pääset TÄSTÄ.

Crocs™ -myymälöissä koodi tulee mainita kassalle. 
Myymälät: Helsinki Keskuskatu, Vantaa Flamingo, Turku Hansa, Lempäälä Ideapark ja Kuopio Matkus 

1 kommentti:

  1. Heippa!
    Laittaisitko minulle sähköpostia omenapuunvarjossa@gmail.com, olen järjestämässä Ouluun kivaa tapahtumaa ja olisin kutsumassa sinut mukaan :)

    Heidi

    VastaaPoista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3