lauantai 28. toukokuuta 2016

Lisää valoa // ARVONTA

Sain upean mahdollisuuden, kun Porvoolainen perheyritys Sessak otti minuun yhteyttä. Sessak on valaisinfirma, jolla on silmää laadulle ja tyylikkyydelle. Kuukausittain vaihtuvat uutuudet takaavat, ettei valikoima jämähdä paikoilleen. Seuraava lause vakuutti minut..tämähän on ihan mun juttu. :)

"Yhdistämällä skandinaavista tyyliä, luonnonläheisyyttä ja rohkeita materiaalivalintoja Sessak pyrkii tarjoamaan suomalaista muotoilua valaisemaan niin arkea kuin juhlaa."

eli juuri sitä, mitä mä haluan :)

Pääsin testaamaan miten heidän Selma-valaisimensa istuisi meidän sisustukseen. En ollut ajatellut ensimmäisenä asentaa keittiöön valaisinta, mutta kun tuo lamppu saapui postissa, niin tiesin heti, että se tulee paraatipaikalle. 

Selma-valaisin on suomalaista käsityötä. Juho Pasilan suunnittelema ja Loviisassa valmistettu keramiikkavalaisin sulautuu monenlaiseen sisustukseen pyöreän muotonsa ja yksinkertaisuutensa ansiosta. Alaspäin suuntaava valokeila ratkaisi myös valaisimen sijaintipaikan ruokapöydän yläpuolelle. Mitäs tykkäätte?

Mikä parasta, pääsen myös arpomaan teille tällaisen valaisimen rakkaat lukijani ja seuraajani. Palkinnon arvo on huikeat 209,70€. Siirtykää Instagramin puolelle ja menkää tililleni @venlasof ja seuratkaa arvontaohjeita. Näin olette mukana Sessak:n Selma-valaisimen arvonnassa.  TSEMPPIÄ!2 kommenttia:

  1. Sama täällä, on kyllä hyvän näköinen.
    Osallistu kastehelmi arvontaan.
    Hyvää lauantai päivää.

    VastaaPoista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3