perjantai 22. huhtikuuta 2016

KodinhoitohuoneKodinhoitohuoneesta ei taida olla vielä tässä blogissa mainintaa, joten korjataampa sekin asia.
Tämä on ensimmäinen asunto, missä on ihan oikea kodinhoitohuone. Aikaisemmissa asunnoissamme on ollut samaa tilaa kylppäri, kodari ja wc. Onhan tämä aika luksusta menneisiin verrattuna.

Suunnittelimme tämänkin huoneen kalustuksen itse ja ehtona oli, että huone olisi mahdollisimman iso, siellä olisi paljon säilytystilaa, sekä myös pöytätasoa.
Tällä hetkellä säilytämmekin sekä vauvan että toiseksi nuorimman vaatteet kodarin kaapeissa.  Kuivausrummusta siirtyy kätevästi vaatteet suoraan kaappiin ja pukeutumiseenkin on hyvin tilaa.

Kaikki kalusteet tuli Puustellilta. Kaapit ovat mattavalkoiset, niinkuin keittiössä ja vessassakin. Kaapeissa on huomaamattomat kahvat (Lungo), joista kaapit saa helposti auki. Pöytätaso on vaalea tammilaminaattitaso, myöskin Puustellilta. Halusimme ison altaan ja korkean hanan(Oras Cubista 2801) vaipanvaihtoa varten, sekä siivoushommia helpottamaan. Lattia on tummanharmaa akryylibetoni, joka jatkuu pesuhuoneeseen ja saunaan. Seinä maalattiin Tikkurilan Luja-maalilla lattian kanssa samaan väriin, joka on todella tummanharmaa. Luja-maali kestää vesiroiskeet, joten välitilaan ei tarvinnut erikseen asentaa laattaa tms.

 Huone on helppo pitää siistinä, kun siellä on säilytystilaa tavaroille ja avarat tilat. Tästä tykkään!
2 kommenttia:

  1. Todella kaunis huone! Tuollainen olis niin ihana kun perheessä on koiria.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Varmsti olisi hyvä muös koiraperheeseen. Erityisesti liputan tuon helppohoitoisen akryylibetonilattian puolesta!

      Poista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3