sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Crocs Test Squad // kevyet askeleet (sis.koodin)

Crocs Test Squad on saatu käyntiin. Saimme Crocsilta mahtavan paketin kenkiä ja täytyy myöntää, että olin positiivisesti yllättynyt. Kengät ovat tyylikkäitä, älyttömän mukavia jalassa ja niin keveät, että jalka nousee huonompanakin päivänä. 

Ilmat ovat täällä pohjoisessa vielä aika kylmät ja ankeat ja luntakin on sadellut vielä muutamana päivänä, joten suurin osa kengistä on vielä ihan sisäkäytössä:) 

Tänä kesänä värien lisäksi esiin nousevat rohkeat printit ja uudelle asteelle viety mukavuus: Iconic, Double ja Triple Comfort -pohjalliset, jotka tekee kengistä pehmeästi istuvat. 
Tässä meidän kokemuksia kengistä..


Nämä leopardikengät tulevat varmasti kovaan käyttöön kesällä. Kengät ovat jalassa miellyttän tuntuiset pehmustetun kantapään ansiosta ja ovat samalla sirot ja naiselliset. Näissä kengissä ei jalat pääse väsymään. Harmi, kun näitä ei ollut vielä silloin kuin työskentelin vaatekaupassa :) Nyt mätsätään kivasti nuorimman kanssa ulkoillessa.

Malli: Sienna Leopard Flade Flat (löytyy vain verkkokaupasta)
Ulkonäkö: 4
Käyttömukavuus: 5
Yleisarvosana: 4½Nämä kengät ovat ehdottomat lempparit meidän neideille. Kuminauhan ansiosta kengät pysyvät erinomaisesti jalassa vaikka hyppisi tasajalkaa (sitä on täällä testattu ihan ahkerasti). Kengät ovat kevet, mukavat jalassa ja lapsilla helppo laittaa itse jalkaan. Ulkonäkökin oli vielä parempi luonnossa, entä kuvissa. Kivat, sirot sandaalit vaikka mekon kanssa käytettäväksi.  Täyttää siis kaikki kriteerit mitä lasten kengissä pitääkin.

Malli: Duet Busy Day Floral Shoe
Ulkonäkö: 4½
Käyttömukavuus: 5
Yleisarvosana: 5

Malli: Girls´ Duet Busy Day Mary Jane
Ulkonäkö: 4½
Käyttömukavuus: 5
Yleisarvosana: 5


Rennon tyylikäs Slip-on-malli miehille. Näissä kengissä on kangaspäällinen, mikä hieman poikkeaa muista Crocsin kengistä. Sopii hyvin vapaa-ajan viettoon. Erittäin mukavat ja kevyet jalassa ollen silti tarpeeksi jämäkät. Lämpimällä ilmalla oli hieman hiostavat.

Malli: Men's Crocs Norlin Slip-on
Ulkonäkö: 4
Käyttömukavuus: 4½
Yleisarvosana: 4½Crocsin kengät löytyvät heidän omista liikkeistään seuraavista paikoista

• Ideapark Lempäälä
• Turku
• Kauppakeskus Flamingo Vantaa
• Helsingin keskusta
• Kauppakeskus Matkus Kuopio 

sekä lisäksi tietenkin heidän verkkokaupastaan, jonne minulla onkin ilo tarjota ALEKOODI! Kirjoittamalla ILO20 alekenttään, saat 20% -alennuksen tilauksen loppusummasta, poislukien tarjoustuotteet. Alennuskoodi on voimassa su 24.4 - 1.5.2016.
Ei muuta kuin tilailemaan saappaita, ballerinoja, varvassandaaleja ym. Nämä ei petä! :)

3 kommenttia:

 1. Nuo tytön kengät olisivat kyllä kätevät! Melkein harmittaa, että tilasin normaalin malliset Crocsit kun nuo olisi varmaan lapsen myös helppo laittaa itse jalkaan. Tilasin talvella myös itselleni Crocsin alesta parit kengät ja kylläpä ne olivatkin hyvän tuntoiset jalassa ja balleriinat olivat vielä tyylikkään näköiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meillä ainakin 3-vuotias vetää kengät helpolla jalkaan itse. On kyllä kätevät kengät ja kiva ulkonäkö :)

   Poista
 2. Täytyy myöntää että nuo crocsit ovat olleet itselle tosi suuri positiivinen yllätys. Ostin loppusyksyllä sellaiset varrelliset talvicrocsit (mitkä lie nimeltään) ja ne oli kyllä lähes koko talven päivittäisessä käytössä. Harkitsen kyllä myös kesäkenkien hankkimista. Ja esikoinen tottakai rakastaa yli kaiken crocseja.

  VastaaPoista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3