maanantai 18. huhtikuuta 2016

Kestäviä leluja

Olen tässä pikkuhiljaa alkanut miettiä tarkemmin, mitä leluja lapsilleni ostan. Tässä ollaan vähän niinkuin siirtymässä entisaikaan ja puisiin leluihin. Ei ihan käpylehmiin kuitenkaan.

Nämä puiset lelut kestää käyttöä ja näyttääkin niin söpöiltä.
Halkaistavat hedelmät vanhin sai lahjaksi kummiltaan. Täytekakun ja hampurilaisaterian löysin Lidlistä joulunalla ja nyt vasta avatussa uudessa kauppakeskus Valkessa oli Tiger, josta löytyi kaakao, tikkari ja jäätelö, sekä tuo ihana pieni kauppakori.

Voisin vaivihkaa heitellä tuolta lelulaatikon pohjalta ne hajonneet muovilelut pois ja vaihdella niitä  vähän kestävämpään tavaraan.
Onko teillä vinkkejä, mistä näitä löytyisi lisää?

5 kommenttia:

 1. Ai että mä tykkään myös puisista leluista. Oon ostanu verkkokaupoista ja kärkkäiseltä. Niitä löytyy kyllä tosi monesta kaupasta. Mutta vähemmän ihanaa on ku ne lelut tipahtelee laminaattilattialle, nimittäin aika iso ääni lähtee..

  VastaaPoista
 2. Itse olen ostanut joitain puuleluja Riihimäeltä Samettisydämestä (Ihana kauppa, muutenkin!) ja Leikkien-kotikutsuilta. :)

  VastaaPoista
 3. Joskus vuosia, vuosia sitten bongasin puuleluja lahjaksi niinkin yllättävästä paikasta kuin Biltemasta! En yhtään tiedä mitä kuuluu valikoimaan nyt, mutta voihan leluosaston ainakin tsekata, jos vielä olisi apajat.. :)

  VastaaPoista
 4. Jollyroomista ja kärkkäiseltä olen tuon Tigerin lisäksi ostanut :)!

  VastaaPoista
 5. Leikkien.fi -ainakin ennen tuolta on löytynyt monenlaisia puuleluja ja pelejä :)

  VastaaPoista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3