tiistai 11. elokuuta 2015

Syksyneuleiden aika

Syksy lähestyy selvästi. Huomaan löytäväni itseni lankahyllyjen välistä jokaisella kauppareissulla. Joka kerta on myös pakko ostaa vähintään yksi kerä syksyn uutuusvärejä. 
Tänä vuonna olen jostain syystä ihastunut tuohon kullankeltaiseen väriin, vai olisiko se enemmänkin sinapinkeltainen. 

Olen saanut alkuun Novitan Nalle-langasta kutomaani huivia. Väriyhdistelmänä on tuo lämmin keltainen, tumman sininen ja valkoinen. 



Novitalla ja Yhteishyvällä on muuten syksyn aikana huivikilpailu. Kilpailuun lähetetyt työt myydään Suomen kädentaidot-messuilla ja tuotot lahjoitetaan lyhentämättömänä Naisten Linjalle, jonka tehtävä on tärkeä: tukea väkivaltaa pelkääviä naisia ja tyttöjä väkivallan muodosta riippumatta.
Voipi olla, että tämä huivi lähtee kilpailuun mukaan:)

Tein myös meidän marraskuussa syntyvälle pienokaiselle ensimmäisen myssyn Dropsin Alpaca-langasta. Värit lämmin keltainen ja mista. Piristykseksi piti laittaa vielä pinkki tupsu. Neulon vielä samaa sarjaa olevat tumput.





Joko olette aloittaneet omat syysneuleenne?:)

12 kommenttia:

  1. Onpas hauska pipo! Pitäs kyllä ottaa syysneuleet pöydälle, koska olen niin hidas neulomaan..mutta tuntuu vielä liian kesältä et pystyis miettimään minkälaista sitä edes tahtois tehdä... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on täällä pohjoisessakin vasta kesän parhaat kelit. Hieman on nihkeää pyöritellä villalankoja käsissä :)

      Poista
  2. Onnea vauvan odotukseen ja paljon voimia! Ihanat syysneuleet. Kirjoneule on aina upeaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia! Rakastan kirjoneuleita. Niissä on mahdollisuudet vaikka mihin :)

      Poista
  3. eihän ne todelliset neulojat mitään kesälomia pidä:)

    VastaaPoista
  4. Päädyin blogiisi sattumalta ja oli niin mielenkiintoinen, että tulin lukijaksi! :)

    VastaaPoista
  5. Kiva kuvio ja kivat värit tuossa huivissa! Samoin on suloinen pipokin :) Mulla olisi iso kasa vuosien varrella kertyneitä lankoja odottelemasa, mutta neulominen ei oo mulle se ihan omin juttu, joten ovat jääneet odottelemaan. Jospa sitä kuitenkin pistäisi puikot heilumaan ja vaikka talven varalle vähän huiveja neuloisi. Helpot neuleet on kyllä kivaa syysiltojen käsityöpuuhaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jämälankoja on kiva hyödyntää nimenomaan kaulahuiveihin. ei muuta kuin vanhat langat esiin ja vaikka ainaoikeinneuleella kutomaan raitaa:)

      Poista
  6. Heippa! Sulla näkyy täällä blogissa aika ajoin noita lappuja, joita olet kiinnittänyt itse tekemiisi käsitöihin. Miltä sivulta olet tilannut niitä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viimeksi taisin tilata ruotsista minanamnband.se.
      Hyvin sain tilattua, vaikken niin kovin ruotsia osaakaan:)

      Poista
  7. Ihanan näköinen huivi, tekisi itsekin mieli osallistua.:) Syysneuleet ne on täälläkin mielessä, vaikka tuntuukin hassulta ajatella villasukkien neulomista tällaisella helteellä.:)

    VastaaPoista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3