tiistai 25. elokuuta 2015

Ei tekosyitä - inWell (sis. tutustumiskoodin)Innostuin liikkumisesta kun äitini vei minut ja siskoni ensimmäiselle spinning-tunnille kun olin ehkä 14-vuotias. Sen jälkeen olen harrastanut liikuntaa enemmän tai vähemmän. Ollessani vuorotyössä koin helpoimmaksi hommata kuntosalikortin, jotta sain treenata millon aikatauluuni vain sopi. Kuntosali onkin ollut minulle aina se mieluisin vaihtoehto. Salintäydet ryhmäliikuntatunnit ei houkuttele meikäläistä, minä kun olen tällainen oman polun kulkija :D

Lasten myötä aika tuntuu olevan aina vain enemmän kortilla ja varsinkin nyt kun on vielä raksa-aika. Ystäväni vinkkasi minulle tästä uudesta videotreenipalvelusta ja minusta se kuulosti niin houkuttelevalta, että päätin kokeilla.. onneksi! 


kuva inWell

InWell-videotreenit ovat tehokkaita ja monipuolisia, jotka haastavat sekä hapenoton, lihaksiston, tasapainon että koordinaation. 
Treenit pystyy tekemään helposti missä vain ja milloin vain. Liikkeet eivät vaadi paljon tilaa eikä tarvita välttämättä mitään välineitä. 

Aikaa treenaamiseen kuluu 12-30 minuuttia ja se aika treenataankin täydellä teholla. Hiki virtaa taatusti jokaisen treenin jälkeen. Nopean ja kovatehoisen treenin jälkeen aineenvaihdunta toimii tehokkasti vielä muutaman tunnin ja polttaa näin rasvaa pitkään vielä treenin jälkeenkin. 15 minuutin kovalla teholla tehty inWell-treeni vastaa tunnin kevyemmällä temmolla tehtyä liikuntasuoritusta. 

InWell-videotreenit sopii kenelle tahansa. Treenit aloitetaan jokaisen oman kuntotason mukaan. Mikäli olet ihan vasta-alkaja niin voit aloittaa ihan alusta, jos taas kokenut liikkuja, niin InWellin Sanna katsoo sinulle sopivimman aloituskohdan. Saat siis Personal trainerin samassa paketissa ;) Treenitohjelmat voi halutessaan paussata vähäksi aikaa ja jatkaa taas kun siltä tuntuu.

Treenimuotoja ovat
iHiit
iPower
Voimajooga
Kahvakuula
Hyppynaru
Vatsalihastreenit
Pepputreenit
Aloittelijan treenit

Kuukausihinta tälle kaikelle on vain 20€/kk.

Itse aloitin ihan raskauden alkuvaiheessa treeniviikolta 17. Hyvin olen mahani kanssa pysynyt mukana. Tosin burbeet ja muut mahallaan tehtävät liikkeet joutuu nykyään soveltamaan sopivaksi.
Videotreeneistä on tulossa myös 2.0 versio tämän syksyn aikana. Tähän versioon on lisätty myös raskaana olevien treenit. JEE! Raskauskaan ei ole siis enään tekosyy luistaa liikunnasta :)
Itse koen, että tämä treenitapa on auttanut minua välttämään raskauden aikana tulevat yleiset ongelmat esim. selkä- ja iskiaskivut. Lisäksi painon nousu on ollut tällä kertaa kohtuullista. Uskon, että myös synnytyksestä ja raskaudesta toipuminen on nopeampaa.


Inwell kirjoittaa myös blogia, josta löytyy herkullisia ja terveellisiä reseptejä ja tietoa ravinnosta ja terveydestä.

kuva inWell

InWell tarjoaa teille lukijoilleni nyt kahden viikon ilmaisen tutustumisen, kun laitatte viestiä osoitteeseen sanna@inwell.fi ja mainitsette tämän blogin. Saatte sieltä henkilökohtaisen koodin joka syötetään rekisteröitymisen yhteydessä. Koodi on lunastettavissa 2 viikon ajan tästä postauksesta.

Ei muuta kuin TREENAAMAAN!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3