lauantai 15. joulukuuta 2012
Niin paljon tohinaa tässä talossa ettei päivityksiä kerkee tekemään. 
Tässä on hieman joulutunnelmia ja tämän päivän ja kädenjälkiä. 
Joulukuusi odottelee vielä jotain valkoista nauhaa..jotain hyvin yksinkertaista. Vielä en ole muihin törmännyt kuin niihin muovihörselöihin. 
Olen erittäin ylpeä joulukukistani jotka ovat kauneimmassa loistossaan tällä hetkellä. Hyasintit eivät taida silti enää kauaa kestää. Niitä kerkeää onneksi vielä jouluksi ostamaan uusia. 
Teimme ensimmäiset oikeat joulupiparit tyttöjen kanssa tänään ja piti päästä kokeilemaan vähän koristelua valkuais-tomusokerikuorrutteella.
Ja tänään otin taas suuren askeleen eteenpäin ompelukoneen kanssa. Uusimmassa Suuri Käsityö-lehdessä oli nuken essukaava. Ajattelin, että siitä olisi hyvä lähteä kokeilemaan millä tasolla mun ompelutaidot on. Olin positiivisesti yllättynyt lopputuloksesta. Toki kaikkia ompeleita ei kannata kovin läheltä katsoa, mutta on tuossa kuitenkin kaikennäkösiä poimutuksia ja napinläpiä joutunut ompelemaan:) Kaulukseen olisi tarvinut vinonauhaa, jota ei meikäläisen ompeluvarastoista löydy..vielä, joten se jäi nyt vähän puolitiehen. Kankaana on vanha koristetyynynpäälinen.

Joitakin pehmeitä paketteja olen neulomassa pukinkonttiin joista lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3