tiistai 4. joulukuuta 2012
Tässä näkyy uudesta asunnosta muutama otos. Vielä ei ole kaikista huoneista kuvaa kun on vielä niin keskeneräistä sisustuksen kanssa. Ikean reissua odotellaan. 

Takka on tämän asunnon aarre ja tulta pidetään yllä aamusta iltaan. 

Sain elämäni ehkä ensimmäiset viherkasvit. Nyt on tarkoitus hoitaa niitä rakkaudella eikä saada niitä kuihtumaan parissa päivässä. Kyllä ne vaan piristää aamulla tuossa pöydällä. Odotan hyasintin tuoksua.

Itsetekemäni pitsikulho pääsi ensimmäistä kertaa käyttöön. Jännityksellä odotan millon reunat lässähtää mandariinien painosta :)

Tykkään myös asunnon ihanan isoista ikkunosta. Noihin kaipaisin verhoideoita. Lamelleja olin ajatellut, mutta silti ehkä rullaverhot ois kätevimmät...en tiedä.

Ruokailuryhmä löydettiin käytettynä 150€:lla. Huippulöytö tähän talouteen! 
Suosittelen www.tori.fi.

Pesuhuoneen ongelma oli se kun suihkun ja wc-istuimen välissä ei ollut mitään. Suihkussa käydessä oli siis koko wc/pesuhuone märkänä. Harkitsimme suihkuverhotangon asennusta, mutta kun niitä ei vaan tahdo löytyä tarpeeksi hienoja meikäläisten makuun niin pääsyttiin tommoseen lasiseinään joka kääntyy 180 astetta. Voipi olla, että kun tästä muutetaan ni tuo lähtee mukaan..sen verran kallis kuitenki oli.

Nyt kun muutto on takana niin voi alkaa miettimään joulua ja sitä valtaistaa lahjojen ostamista. Itse olisin valmis lahjattomaan jouluun itseni ja mieheni osalta. Se olisi niin yksinkertaista..mies ei taida vaan olla samalla kannalla :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3