keskiviikko 14. marraskuuta 2018

Luonnon kauneutta asusteisiin // Aarni Wood


Tuote saatu yhteistyössä Aarni Woodin kanssa


Saunanlauteilla saa alkunsa moni mahtava idea, mitä en tosin voi ymmärtää. Minä kun käyn saunassa, pää lyö tyhjää ja yritän vain keskittyä hengittämiseen. Viiden minuutin löylyjen jälkeen hoipertelen ulos henkeä haukkoen. 

Mutta suomalaiset miehet ovat eri asia. Eikö niin? He laulavat saunassa ja heittävät vitsiä, käyvät välillä lumihangessa pyörähtämässä ja hakkaavat itseään vihdalla. Näin voin kuvitella saaneen alkunsa myös Aarni Wood, kolmen suomalaismiehen perustama yritys. 


Tämä suomalaiskolmikko keksi hyödyntää puuta mm. rannekelloihin ja aurinkolaseihin. 
Puu on monipuolinen materiaali ja on luonnollisuudessaan kaunein materiaali mitä tiedän. 
Se on kestävää ja kaunistuu vain vanhetessaan. 

Aarni Woodin käyttämien ulkomaisten puiden alkuperämaa on selvitetty ja kaikki ovat sertifioituja. Kotimaisten puiden alkuperä tiedetään paikkakunnan tarkkuudella, jolloin kasvatuksen kestävyys on omakohtaisesti todettu. 
Kellojen koneistot ovat korkealaatuisia ja tarkkoja ja lasi naarmuuntumatonta mineraalilasia. Kelloilla on myös Design from Finland -merkki tunnustuksena suomalaisesta muotoilusta. 

Pidemmän aikaan olen somessa ihastellut näitä puisia rannekelloja ja haaveillut sellaisesta. Vieläkään en sitä kuitenkaan itselleni saanut, sillä välttämättä halusin tämän ilon suoda miehelleni, sillä olihan isäinpäivä ja hän totisesti oli kellonsa ansainnut. Lähes musta eebenpuinen rannekello on tyylikäs ja näyttävä, sopii monenlaiseen asuun ja kerää katseita. Kannattaa ehdottomasti katsastaa myös Aarni Woodin aurinkolasit ja lompakot.
Aika mielettömiä! Vielä kerkeää joululahjat laittaa tilaukseen.

Mukavaa loppuviikkoa teille <3

2 kommenttia:

  1. Upea kello! Pitääpä tutustua Aarni Woodin muihinkin tuotteisiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kannattaa. Nämä miellyttävät kyllä ainakin omaa silmää kovasti:)

      Poista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3