tiistai 29. toukokuuta 2018

Sisustukseen sisältöä tauluilla // sis. Desenion alekoodin

Postaus toteutettu yhteistyössä Desenion kanssa
Julisteet Anne Bülow Face 3 (30x40) / Black Smoke (21x30)

Julisteet Pink Popsicle (21x30) / Lollipop (30x40)


Juliste Rabbit Portrait (30x40)

Olen aina tykännyt sisustaa tauluilla ja julisteilla. Niillä saa huoneisiin helpolla uutta ilmettä ja niitä on nopea vaihtaa tunnelman ja muun sisustuksen mukaan. 
Deseniolla on valtava valikoima sisustustauluja jokaiseen makuun.  Sieltä on helppo valita aihealueittain mm. luontoaiheisia, mustavalkoisia tai vaikka tekstiaiheisia julisteita. Desenion julisteet ovat joko heidän suunnittelijoidensa itse suunnittelemia tai hankittu taiteilijoilta eri puolilta maailmaa, mutta heiltä ei löydy massatuotantona valmistettuja tauluja.
Kannattaa todella varata aikaa selailuun, sillä valinnan vaikeus saattaa iskeä :).

Sain valita muutaman taulun Desenion laajasta valikoimasta. Yritin valita mahdollisimman monipuolisesti sekä olohuoneeseen, että lastenhuoneisiin. 
Olohuoneeseen halusin mustavalkoisia julisteita, sillä tila on aika simppeli ja haluan pitää sen tunnelman rauhallisena. Esikoinen sai hempeään vaaleanpunaiseen huoneeseen ihanan makean jätski- ja tikkaritaulun ja toiseksi vanhin sai seinälleen pupuposterin, johon itse lisäsin helminauhan vielä tuomaan lisää ilmettä. 

Kehykset ovat Deseniolta myös. Oma lempparini on ehdottomasti puiset tammikehykset.
Ompa muuten ihana ripustaa tauluja nuille tehosteseinille. Taulut pääsevät mielestäni ihan eri tavalla oikeuksiinsa värikästä taustaa vasten.

Nyt jos kaipaat sisustukseen piristystä, niin kannattaa tehdä julistehankinnat Deseniolta sillä saatte koodilla "LAMMINILO25" 25% alennusta julisteista* 29.-1.6. välillä.
*Ei koske kehyksiä tai handpicked-/ collaboration-osioiden julisteita.


Täällä aletaan jo valmistautua lomailuun ja pitkiin aamuihin. En malta odottaa...
Ihanaa kesää kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3