maanantai 18. syyskuuta 2017

makuuhuoneen päivitys suunnitelmissa

Nykyään kun elämällä on taas uutta sisältöä, vaatemyyjän työt nimittäin, niin tuntuu että aika tähän blogin päivittämiseen on täysin kiven alla. Mutta ajatuksissa se on kyllä koko ajan eikä missään nimessä ole loppumassa. Myös pään sisällä käy jatkuvasti myllerrys uusista sisustus- ja käsityösuunnitelmista mitä haluaisin tehdä.

Siitä asti kun lastenhuoneen seinä maalattiin niin olen haaveillut myös meidän makkarin seinän maalauksesta. Sinne haluan ehdottomasti tummempaa sävyä ja olen päätynyt nyt Tikkurilan Vuonoon, joka on ihana tummanvihreä (kuvassa mielestäni vaaleampi kuin luonnossa). Luonnonläheistä teemaa jatkaen laitan seinälle  Imageroadin Liplatus-julisteen , jolla on todella rauhoittava vaikutus.

Kattovalaisinta ei vielä tähän päiväänkään mennessä ole meillä tuolla huoneessa ollut niin ajattelin senkin nyt sitten hommata ja mikäs muukaan kuin Ikean Sinnerlig-valaisin :) Meillä on ollut tähän asti sängyn molemmin puolin Muuton E27 LED-valaisimet, jotka saavat jäädä edelleenkin paikoilleen lukuvaloiksi.

Tällä hetkellä olohuoneessa oleva Sukhin "kivimatto" voisi olla kiva yksityiskohta sängyn vierellä tai päädyssä.

Tässä olisi värimaailma. Tulisko mieleen jotain minkä lisäisit tähän? eri sävyjä? tyynyjä? kasveja?1 kommentti:

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3