tiistai 29. elokuuta 2017

Frillailua // MIMMIN

Blogissa on ollut taas hiljaista viime päivinä, syystä että rakas lainakamerani oli oikean omistajan käytössä hetken aikaa. :D Olen päättänyt, että kunhan veronpalautukset napsahtaa tilille niin minut löytää kamerahyllyjen välistä.

Käytössäni on siis ollut Canon EOS 1100D kittiobjektiivilla. Tuohonkin kameraan ihan kelvollinen vaihtoehto voisi olla vain uuden objektiivin hankinta, mutta ehkä se olisi ihan fiksua omistaa oma kamera? :o

Anyway..kamera on takas ja pääsin kuvailemaan meidän neitejä. Sain testattavakseni suomalaisen MIMMINin aivan ihania ja taidolla tehtyjä lastenvaatteita. Kuten jo aiemmin olen maininnut niin kotimaiset käsityöt ovat todella tärkeitä minulle ja haluan ehdottomasti olla tukemassa varsinkin näitä pieniä suomalaisia yrittäjiä ja tuoda heidän tuotteitaa enemmän esille.

MIMMIN sai alkunsa Ylöjärvellä, kun "Mimmillä" alkoi lähihoitajan keikkatyöt kyllästyttämään ja se oma juttu oli vielä vähän etsinnässä. Ompeluharrastus veti puoleensa enemmän ja enemmän ja rohkeus oman yrityksen perustamiseen vei lopulta voiton. Pipojen ompelu laajeni omaan vaatemallistoon ja tällä hetkellä MIMMINin tuotevalikoimasta löytyy mm.leggingsejä, paitoja hapsuilla ja ilman, frillamekkoja, lippapipoja ja headwrappejä. Tilauksia voi toki tehdä myös omien toiveiden mukaan saatavilla olevista kangasvaihtoehdoista. 

Valitsin kokeiluun pienimmäiselle headwrapin ja frillapyllyleggarit lettikuvioisesta kankaasta ja isommalle mintun värisen frillahelmapaidan ja roiskeleggarit. Vähän jännitin miten tuon headwrapin kanssa käy, että lentääkö saman tien veks, mutta mini ihastuikin siihen täysin ja ei olisi halunnut ottaa pois ollenkaan. Täys nappi siis. 
Muutenkin koot osuivat hyvin kohdalleen. Lahkeet olivat molemissa leggareissa reilun mittaiset mikä on vaan hyvä asia, että löyty kasvuvaraa.

Muistakaa tukea näitä suomalaisia käsityöläisiä! Ostakaa kotimaista jos vaan suinkin mahdollista.Tuotteet saatu yhteistyössä MIMMINin kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3