sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Virkattu reppuPitkästä aikaa valmis käsityö!
Lainasin taannoin kirjastosta Virkkuri 3 -kirjan, josta löysin ohjeen tuohon hauskaan tiilikuvioon. Alussa ei ollut mitään ajatusta mitä siitä edes tulee, mutta jotain tuosta kuviosta piti kuitenkin saada. Ajatus repusta kerkesi kypsyä hitaan työstämisen myötä.

Minulla kulkee edelleen mukana nuorimmaisen vaipat ja vaihtovaatteet ja mitä ikinä naisen käsilaukussa kuuluukaan olla. Mutta tyylini vaihtelee niin paljon, että aina se kiva nahkainen käsilaukkukaan ei sovi mukaan. Tämä reppu onkin nyt siihen rennompaan minään soppeli :) Kokonsa puolesta menisi vaikka päiväkotireppuna lapsilla.

Kaikki virkkaukset on tehty kalalangasta. Nahkaiset osat olen kierrättänyt äitini vanhoista nahkahousuista, myös soljen. Vuorikangasta löysin vielä sopivan verran omasta mitättömästä kangasvarastosta.

Ompelutaitoni kun on mitä huonoimmat, joten tässä tapauksessa käännyin R.E.K.I designin Reetan puoleen ja hän kokosi minulle palat yhteen. KIITOS tästä!! Sain just sellasen repun kun kuvitelmissani olin kehitellyt :)

4 kommenttia:

  1. Todella tyylikäs reppu! :) Pitäisi itsekin kaivaa Virkkuri-kirjat esille ja kehitellä jotain kivaa virkkaustyötä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Niissä kyllä riittää ihania ideoita vaikka kuinka. :)

      Poista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3