maanantai 24. heinäkuuta 2017

suomalaista, ekologista ja luonnollista


Pellavaa, hamppua, korkkia...mm. näitä luonnontuotteita löytyy nuoren yrityksen Vera-Veran tekstiileistä. Itsehän en voin vastustaa näitä laadukkaita materiaaleja joten olin niiin iloinen saadessani yhteydenoton Vera-Veralta. Vielä enemmän mielissään olin kun hoksasin, että yrittäjä on oululainen ja itse asiassa vielä minun vanha leikkikaveri lapsuusajoilta. On ilo tuoda esille nuorta yrittäjyyttä ja vielä tällaisilla tuotteilla!

Vera-Veran tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan 100% suomessa. Tuotteisiin ja pakkaukeseen käytetään kierrätysmateriaaleja, ei muoveja. Tuotteet valmistetaan niin ettei leikkuujätettä synny ja jos sitä jostakin tuotteesta tulee, se hyödynnetään tuotelappuihin. Materiaaleina käytetään pellavaa, hamppua, korkkia, kierrätyshuopaa, bambua ja kierrätyspaperia. Tuotevalikoimasta löytyy tällä hetkellä pyyhkeitä, pyyhenipsuja, tiskirättejä, lamppuja sekä säilytyslaatikoita.
 


 


Kaunispintainen Pelto-keittiöpyyhe on 60% hamppua ja 40% viskoosia. Värinä ihana luonnon väri. Materiaali on aika paksu ja jämäkkä, mutta sopii erinomaisesti esim. leivinliinaksi.



Tämä kylpypyyhe on luksusta. 100% pellavavohveli, joka on valmiiksi kokenut pehmennyskäsittelyn on silkkiä iholle. Materiaali on pehmeää ja kevyttä ja imukyky oli erinomainen. Rakastan!...



Nämä Veräjä -käsipyyhkeet ovat  54% pellavaa ja 46% puuvillaa. Ripustuslenkki oli laitettu fiksusti kahteen paikkaan, joten pyyhkeen voi ripustaa joko pitkällä tai lyhyellä tavalla. Tuo kaunis ripustuslenkki on 100% pellavaa. Logolaput on korkkia, joka valmistetaan käsityönä bulgariassa bulgarialaisesta korkista. Valkoinen väri vähän arkailutti, mutta onhan se kaunis...niin kauan kun on valkoinen :) Näitä löytyy myös luonnovärisenä.


Vera-Veralla on tämän kuun ajan ilmaiset toimituskulut yli 10€ tilauksiin. Vielä kerkeää käyttämään tämän tarjouksen hyödyksi. Uusia tuotteita tulee koko ajan joten jos haluat pysyä ajantasalla niin seuraa Vera-Veraa Instagramissa tai facebookissa.

Lisäksi minun instagram -tililtäni löytyy arvonta, jossa palkintona on Vera-Veran 2 kpl valkoisia Veräjä -käsipyyhkeitä sekä luonnonvärinen Pelto -keittiöpyyhe. Sinne siis...:)

3 kommenttia:

 1. Todella kauniita tekstiileitä! Itsellekin ihan uusi tuttavuus, joten kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä todellakin on ihania ja ajattomia. Kannattaa kurkata verkkokauppa sekä instagram-tili :)

   Poista
 2. Näin aamu tv:ssä tämän nuoren naisen haastattelussa jossa oli näytillä myös hänen pellava- vohvelipyyhe ja herätti kiinnostukseni oitis =)

  VastaaPoista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3