perjantai 16. joulukuuta 2016

Hampun verran parempi matto // koodi Finartelle

Vaneriset kuusenkoristeen LoviKylläpä muuttui olohuoneen ilme kun vaihdoin vaalean Saanan ja Ollin Piilopirtti-maton tähän Finarten Kairo-mattoon. Pikkuhiljaa tummat värit valtaavat vaalean ja avaran tilan ja tunnelma muuttuu lämpimäksi ja jouluiseksi. Odotan, että saadaan kuusi olohuoneen nurkkaan ja pääsen koristelemaan, puisilla koristeilla tietenkin :)

Tässä Mervi Pesosen suunnittelemassa Kairo -matossa on kestävää hamppua sekä polyesterikudetta. Tykkään niin tästä väriyhdistelmästä sekä karhean ja pehmeän sopivasta sekoituksesta. Kokonaan musta matto olisi ollut ehkä liian synkkä. Ainakin vielä tuntuu siltä :) Kummasti sitä mieli menee sisustustrendien mukana ja valkoinen väistyy pikkuhiljaa. Ja mies tykkää kun mieli muuttuu jatkuvasti :P

Niille, joille tämä Finarte on vielä ihan tuntematon, niin kerrottakoon että kyseessä on suomalainen perheyritys, jonka ideana on käsintehdyt, kierrätysmateriaaleista valmistetut matot. Matoissa kunnioitetaan suomalaista räsymattoperinnettä nykyaikaisilla vivahteilla.
Materiaaleina puuvilla- ja puuvillasekoitematoissa käytetään ainoastaa tekstiiliteollisuuden ylijäämiä mm. leikkuureunoja ja muita paloja.

Ja hei! Vinkkinä haluan kertoa kaikille Helsingissä asuville tai sinne reissaaville, että
uusi Finarten showroom/shop aukeaa tammikuun puolessa välissä Punavuoren Telakkarantaan. Mukana tuolla on myös upeita suomalaisia sohvia tuottava Hakola, sekä Lumokids, joka on suunnitellut aivan mielettömän huonekalusarjan lapsille<3 Kannattaa ehdottomasti käydä katsastamassa tämä paikka, mikäli siellä päin liikutte.

Joulun jälkeen alkaa odotetut alennusmyynnit. Mikäli tarvitset uutta mattoa ensivuodeksi, niin kannattaa kurkata Finarten alennusmyynnit. Siellä on tuotteet vähintään -20%, osa jopa -70%.

Teille lukijoille (ihanat te!) minulla on ilo tarjota ilmaiset toimituskulut koodilla: ilmainenilo (huom. kaikki pienellä).
Tuo koodi on voimassa 15.1.2017 asti.

Taulu, tyynynpäälliset, lyhty sekä rahi Mia DesignTuote saatu yhteistyössä Finarten kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3