maanantai 12. joulukuuta 2016

Blogiapuri // arvontavinkki


Sain mahtavan tilaisuuden Oululaiselta sisustusliikkeeltä Mia Designilta. Pääsin kirjoittamaan heidän blogiaan, kun naiset eivät itse siihen töiltänsä ehdi. Voit käydä lukemassa lisää täältä. Sivuilta löytyy myös Teemu Järven orava-julisteen arvonta.

Ne joille Mia Design on vielä tuntematon, niin suosittelen katsomaan samalla heidän verkkokaupan valikoimaa. Etenkin skandinaaviseen makuun löytyy kaikkea kivaa :).


3 kommenttia:

 1. Luin tekstisi ja oli ihania jouluisia juttuja. Kuuset olivat kauniita sekä ne pallomaiset koristeet.

  VastaaPoista
 2. Heippa.

  Keittiöön liittyen kyselisin:
  Oletteko kokeneet toimivaksi tuon lieden sijoittelun? Meillä oman kodin kalustesuunnittelu meneillään ja mietitään nyt samantyyppistä ratkaisua lieden suhteen kuin teillä, koska korotetun katon vuoksi ja muutenkaan ei haluta liesitasoa saarekkeeseen ja haluttaisi toisaalta suht yhtenäisen näköinen kalusteseinä korkeine kaappeineen. Oletteko kaivanneet lisää laskutilaa lieden ympärille? Minkälainen liesituuletin teillä on tuolla piilossa? Onko sen edessä avautuva ovi vai kiinteä kalustelevy?

  Kiitos kovasti jos ehdit vastata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tämä järjestely on ollut toimiva. Laskutilaa en ole kaivannut yhtään lisää, mutta jos nyt oikein miettii niin kolo saisi olla korkeampi, tai vaihtoehtoisesti liesituuletinkaappi voisi olla sisempänä muihin kaapehin nähden. Ruuanlaitto ei ehkä ole ihan ergonomisinta tuossa kolossa varsinkaan pitkillä ihmisillä kun joutuu "kurkkimaan". Itse en sitä niin tule ajatelleeksi kun olen sen verran lyhyt tyyppi :) Liesituuletin on kaappiin asennettava malli. Toivottavasti tästä oli apua.

   Poista

Pienikin kommentti piristää:)