lauantai 1. lokakuuta 2016

Mitä tässä nyt tekis, vai olisko tekemättä.Huh, on viime kerrasta taas aikaa. Piti oikein alkaa selailemaan, että mitä kuvia tänne olen jo aiemmin julkaissut ettei tule samoja moneen kertaan.

Syksy on tuonut sisälle ihan eri tunnelman, tummemmat sävyt, lämpöä ja rauhaa, hämärtyvät illat ja kynttilänvalot.

Mutta myös...
syksy on ollut aika kiireinen. Elämä pyörii perheen ympärillä ja siinähän sitä riittääkin hommaa. Nuorimmainen ei päästä äitiään helpolla eikä minkään näköisten omien puuhien tekemine onnistu muutakuin päiväuniaikaan. Silloinkin yleensä kerkeän juuri kerätä enimmät tavarat paikoilleen ja petata sängyt. Iltaisin ei auta vaikka olisi toinen auttava käsipari, sillä niin kauan kun äiti näkyy tai kuuluu niin huuto käy.

Olen yrittänyt miettiä mitä tämän blogin kanssa tekisin. Jätänkö suosiolla hetkeksi kokonaan (vauva-arki menee nopeasti ohi) vai yritänkö pitää tämän joten kuten hengissä? Siirtyisinkö pelkästään Instagramiin? Olen kyllä sellainen, että jos jotain teen niin haluaisin tehdä sen kunnolla. Tällainen välimalli ei ole kovin mieluisa..eikä varmasti hyvä lukijoitakaan ajatellen.
Toisaalta taas blogin kirjoittelu ja sisustuskuvailut ovat tällä hetkellä ainoat jutut, mitkä ovat niitä mun omia juttuja ja haluaisin pitää niistä kynsin ja hampain kiinni, että en menetä viimeisiäkin järjen jyväsiä. Tämä on keino, jolla pääsen hetkeksi irti arkiaskareista.

Tällä hetkellä ajatukset myllertää ja ei helpota asiaa, että töitäkin olisi löydettävä. Ei kellään ois unelmaduunia tarjolla? :D

noh..ei kuitenkaan masennuta, vaikka syksy onkin. Päivä kerrallaan ja hymyssä suin!


12 kommenttia:

 1. Voi että kuulostaa tutulta. Itsekin olin jo lopettamassa koko bloggaamista, mutta sitten kuitenkin ajattelin vielä vähän jatkaa. Kun vaan niin tykkään tästä hommasta. Sulla on varmaan vielä isompi kynnys, kun on paljon seuraajia. Ja onhan tää niin ihana visuaalisesti. Lämmin ja iloinen :) Että toivottavasti jatkat, sillä postaustiheydellä kuin jaksamista riittää. Meillä muuten kohta jo kävellään :O Ihanaa syksyä teidän perheelle! Sinikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Sinikka<3 yhdenlainen päiväkirjahan se on tämäkin, jota ei malttaisi heittää nurkkaan..
   Oikeastiko teillä jo kävellään kohta? Meillä ei vielä edes nousta seisomaan :D Kaikki onkin ollut tosi maltillisia tuon liikkumisen kanssa. Onneksi ;D

   Poista
 2. Älä ihmeessä lopetan, kun nyt hiljan vasta olen sinut löytänyt. Tiedän että nyt on kiirettä ja vauva pitää kiinni. Mutta postaa harvemmin, ei tule niin pakkopullaa.
  Jaksamista ja innostusta myös tänne blogiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen niin iloinen kaikista teidän sanoista. Teitä lukijoita on kuitenkin vielä muutama jäljelläkin :) Ehkä mun täytyy vaan harventaa tätä postaustahtia. Tai yrittää ottaa edes se yksi pieni hetki viikosta tälle postaamiselle. Täytyy todella miettiä.

   Poista
 3. Mistä tuo ihana keinun alla oleva matto on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto on House Doctorin Block-matto. Olen ostanut sen Oulun Lifestyle Nordicista, mutta myydään kyllä monessa verkkokaupassakin :)

   Poista
 4. Blogiasi jo kauan seuranneena, älä vain lopeta, niiin ispiroivia ideoita ja ihania kuvia, jatka mutta jatka jaksamisen ja inspiraation rajoissa, vaikka käyn täällä päivittäin ei se tarkoita että täältä tarvitsee edes joka viikko löytyä mitään uutta, vanhoissakin blogiteksteissä on selattavaa ;) Kiitos siis ihanasta blogista! Tsemppiä rankaan arkeen, on tärkeää muistaa pitää jotain omaa ja rentouttavaa olis se sitten blogi tai jokin muu<3

  Ps. Et sää yrittäjäksi ryhtyis?
  Sulla olis lahjoja ja tuotteita jo omasta takaa jonkin verran, kalenteria, pipoa ja kaula huivia yms. Mitä en muista? Pistä verkkokauppa blogin kylkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. isot kiitokset!! Kyllä mä lupaan, että näiden teidän sanojen avulla jatkan tätä jollain keinoin. Ehkä sitten kerran viikossa tai harvemmin, mutta en mä tätä kokonaan jätä.
   Huomaa taas kuinka suuri merkitys teidän kommenteilla kuitenkin on. Vaikka sitä ajattelee, että omaksi iloksihan tätä kirjoittelee.
   Olen miettinyt monesti tuota yrittäjyyttä, mutta en siihen uskalla ainakaan vielä alkaa. Tuotteittakaan ei valmiina ole ja tekeminen on erittäin hidasta. Kiitos kuitenkin tsempeistä!!

   Poista
 5. Lukijat varmasti ymmärtävät, että perhekiireiden takia postauksia tulee vähemmän ja jaksavat siksi odottaa ja palata tänne blogiisi aina uudelleen :) Mielestäni sellainen "fiiliksen mukaan" päivittäminen on myös ihan kiva, koska silloin kirjoittajalla on oikeasti sydän mukana siinä mitä tekee, eikä tee blogia vain pakosta. Itse olen kovasti koettanut olla ottamatta paineita blogin päivittämisestä, sillä en tahtoisi harrastuksesta muodostuvan mitään paineita :) Jatka siis sillä tavalla kun sinusta hyvältä tuntuu! :)

  VastaaPoista
 6. Älä lopeta,mutta älä ota paineitakaan.bloggeri kyllä ilmoittaa kun uusi postaus on tullut :) .kotinne on ihana.kaunis.tyylikäs.huippu.Pidä yrittäjyys mielessä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä lupaan, että blogi pysyy :) Kirjoittelen silloin, kun aikaa löytyy.

   Poista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3