maanantai 12. syyskuuta 2016

Joko raskisi naulan lyödä seinään?

Teemu Järvi

Teemu Järvi
Flora of finland

Granit

Miten sitä raskisi tehdä uusiin puhtaan valkoisiin seiniin reikiä, että saisi muutaman taulun ripustettua. Viimeaikoina on tullut vastaan niin ihania julisteita ja tauluja, joille tietäisin heti paikan ja saisi vähän uutta ilmettä sisustukseen.

Teemu Järven eläinjulisteet kelpuuttaisin meille vaikka kaikki. Luontoaiheiset kuvat näköjään iskee minuun ihan täysin. Flora of Finlandin kasvikuvat ovat ihania myöskin. Niistä ei vielä ilmeisesti ole julisteita saatavilla, mutta paljon on ollut jo etukäteen kysyntää.

Granitin ilmoitustaulu sopisi keittiöön. Tuonne pienelle ikkunanviereiselle seinälle. Tykkään taulun simppelistä ulkoasusta ja joka aamulle saisi kirjoittaa päivään sopivan tekstin.

Kertokaapa teidän omat suosikit tauluista tai julisteista. Kuulisin mielellään lisää vaihtoehtoja :)

10 kommenttia:

 1. Clash Ohlsonilta saa taulutarroja, jotka kestävät 5 kg ripustuksen, eikä tarvii tehdä reikiä. Toinen kpl liimataan tauluun ja toinen seinään. Ja hyvin pysyy. Tarrat myös irtoavat jälkiä jättämättä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset tästä vinkistä. Ehkä nuilla uskallan tehdä jonkun kollaasinkin seinälle. Jes :D

   Poista
 2. En oikein ole julisteiden ystävä, mutta nuo ovat oikein kivoja:)
  Annoin sinulle blogissani haasteen/tunnustuksen, käyhän lukaisemassa!
  http://unelmiavarikkaita.blogspot.fi/2016/09/blogger-recognition-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitps haasteesta. Julisteet jakavat varmasti mielipiteitä. Itse tykkään kehystää julisteet ennen kuin laitan ne seinään. Mutta nuo ylläolevat menis kyllä ilman kehyksiäkin :)

   Poista
 3. Teillä jos on kattolistat (ei varmaa oo ;) ) niin minä laitan pienen pienen naulan sinne listaan ja siimalla sitten lasken taulun oikealle korkeudelle. Julisteet on ihania - edullisia kauniita tauluja niistä saa. Kerran etsin pari tuntia netistä julisteita ulkomaita myöten löysinkin yhden täydellisen - löysin ja nukahdin enkä enään löytänyt sitä uudestaa - niin harmittaa....ehkä se vielä joskus tulee eteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillähän on kattolistat. Ei olisi jos minä oisin saanut päättää :D kiitos siis tästä ideasta, kuulostaa toimivalta. Ja tsemppiä täydellisen julisteen metsästykseen, oletko varma ettei se kuitenkin ollut jo unta? :D

   Poista
 4. Hei! Aiheeseen liittymätön kommentti mutta kysyisin kuinka paljon teillä ukonee tuo saarekkeen lippa eli minkä syvyinen on tuo tuoleille jäävä tila? ☺

  VastaaPoista
 5. Hei! Ollaan rakentamassa uutta kotia ja saarekkeen leveyttä mietimme..minkä levynen teidän saareke on? Ja onko ollut hyvä leveys?�� Kiitos jos viitsit auttaa ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saareke on n. 265 cm leveä ja 90,5 cm syvä, josta 30 cm on syvennystä. Tämä on ollut meille juuri sopiva, sillä muuta työtasoa ei keittiössämme ole.

   Poista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3