sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Kupariputket mukaan sisustukseenTehtiin pikkuveljen kans taas hieman yhteistyötä ja kehiteltiin peräkontin pohjalla lojuville kupariputken jämille uusi elämä. Minähän olen kova Pinterestin käyttäjä, niin ei siinä kauaa mennyt kun ideat olivat kasassa :) Miehet teki ja minä ihailin tulosta.

Tuosta lampusta tuli mieletön! Rakastan sen rouheaa ilmettä, joka sopii täysin meidän sisustustyyliin. Putket on käsitelty Nespolin Bravo mattalakalla, jonka pitäisi estää kuparin tummumista. Hehku on Airamin malli Led Antique Globe 95. 
Tuosta mallista voisi kehitellä vielä jalkalampunkin :o.

Kynttelikköjä oli hieman nopeampi tehdä. Niistäkin saisi väännettyä jos minkälaisia. Kokeiltiin pari tällaista ihan simppeliä mallia. 

Nämäkin varmaan ovat sellaisia jotka jakavat mielipiteen suuntaan ja toiseen. Mutta minä ainakin niin tykkään :D

9 kommenttia:

 1. Upea idea ja erittäin taitava toteutus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olen itsekin todella innoissani tästä.

   Poista
 2. Ensi vilkaisulla ajattelin, että taas jotain kalliita desing juttuja joihin kenelläkään ei ole varaa. Mutta että itse teitte! Tosi hienoja! Hyvä sinä ja tiimisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Silloin kun ei ole varaa, niin tehdään itse. Sillä mennään :)

   Poista
 3. Tosi hienoja ja mahtavan värisiä koristeita, hienoja !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuparin väri on mahtava. Sitten kun sen yhdistää raikkaaseen valkoiseen tai synkkään mustaan, niin se pääsee vain enemmän oikeuksiinsa.

   Poista
 4. Pimeinä syysiltoina kun suunnittelee uutta kotia niin vähä miettii jo "liian pitkälle" - aloin etsii netistä jotain kivaa kattokruunua...Joo ne kaikista kivoimmat on ihan sairaan kalliita. Sitten muistin nämä kupariputket sun blogista ja tuli mieleen, että voiskohan näistä tehdä jonkilaisen kattokruunu?
  Erin

  VastaaPoista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3