sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Saana ja Olli-neule 2.0

Ei liene jäänyt epäselväksi kellekään minun fanitus Saanan ja Ollin tuotteita kohtaan :) 

Kun Novitan lehdessä julkaistiin ohje Saanan ja Ollin suunnittelemaan tyynyyn, niin mun oli pakko päästä toteuttamaan siitä villatakkiversio. Aikaisempi Saana ja Olli-neule löytyy täältä.

Olen tehnyt nämä kaikki villatakit Dropsin Alpaca-langalla ja saman Garnstudion ohjeen mukaan. Se on simppeli ohje, johon on helppo muokata kuviot ja väritykset mieleisekseen. Kokeilin tehdä myös ensimmäistä kertaa sisennetyt taskut ja niistä tuli aivan ihanat:)

Napithan tästä vielä puuttuu, mutta ne on tilattu. En voinut vastustaa Paapossa myytäviä Paapiin nappeja. Valitsin noista kaikista ihanista vaihtoehdoitsta loppujenlopuksi ketun, joka sopii aika kivasti tuohon kuvioon, vai mitä?
kuva Paapii design


11 kommenttia:

 1. Todella ihania, pitääpä tutustua ohjeisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Garnstudiolla on muutenkin kivoja ja selkeitä ohjeita.

   Poista
 2. Todella kauniita ja taidokkaasti tehtyjä, olet huolellinen neuloja! Tuo sisennetty taskuohje olisi mieluinen, vai teitkö sen ihan omilla ajatuksilla? Tiedätkö olisiko sille olemassa ihan ohjekin? Instagramista löysin sinut joku aika sitten kun etsiskelin neuleinstoja ja olipa kiva, että sinulla on myös blogi, mukana ollaan siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein taskun samalla tavalla kuin esim. Lapasiin tehdään peukalo. Eli neuloin etukappaleeseen erivärisellä langalla taskun kohdalle 20s. Kun työ oli muuten valmis, poimin langan kohdalta kahdelle puikolle silmukat ja neuloin 6s sileää neuletta. Päättelin silmukat ja ompelin pohjan kiinni ja käänsin taskun villapaidan sisäpuolelle. Ompas vaikea selittää ilman kuvia :/

   Poista
 3. No nyt täällä viimein huonekaveri sieltä synnäriltä saa kommentoitua. Ihania neuleita kerrassaan ja aika moni muukin täältä blogista löytyvä :)

  Ilmeisesti uusin neitikin on rauhallinen, kun olet ollut näin tuottelias? Meillä valvotaan paras käsityöaika eli 19-22 just tällä hetkellä. Mutta en valita, koska kasvuvauhti on huimaa ja varmasti taas pian löytyy enemmän aikaa muuhunkin kuin pienen ihmisen ihasteluun.

  Kuten jo laitoksella totesin, nää sun käsityöt on ihania ja jotenkin tuoreita! Palaan siis niitä taas ihastelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ihana kun kävit kommentoimassa. Minä kun en millään enään muistanut tuota blogisi nimeä. Ja se kun oli ainoa linkkisi sinuun ;)

   Kyllä meidän neiti on melko helppo tapaus, joten saan jonkun hetken päivässä omaa aikaa tehdä käsitöitä. Tuntuu tosin että nyt alkaa vasta meikäläiselläkin rattaat pyörimään kunnolla pääkopassa ja koko ajan ois monta rautaa tulessa. Liikaa ideoita nääs :D
   Mutta ne ideathan ei tekemällä lopu, kuten taas nuo lapset kasvaa ihan liian nopeaa, joten nautitaan tästä ajasta kun ne on vielä pieniä.

   Tulehan vastedeskin vierailemaan täällä. Oli hauska kuulla sinusta:)

   Poista
 4. Villis kiittää tasku-ohjeesta, ymmärsin ja jotenkin näin olin ajatellut sen tehdäkin. Kiitos!

  VastaaPoista
 5. Aivan upeita neuleita! Niin taitavasti toteutettu. Niinkuin kaikki muutkin neulomasi jutut mitä täällä blogissa on näkynyt.

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3