torstai 25. helmikuuta 2016

Riemureppu


Mainitsin aiemmin lankojen tuhoamisoperaatiostani. Nalle-lankoja oli kertynyt kaappiin kaikissa eri väreissä. Päältä oli aina napattu mustat ja valkoiset. Nyt päätin, että teen jotain överivärikästä ja mitä enemmän lankaa kuluu, sen parempi.

Aloitin työn tuosta "siksak"-kuviosta. Siinä vaiheessa ei vielä ollut tietoakaan, mitä työstä tulisi. Harkitsin tyynyä, mutta se olisi ollut liian tylsä. Työn edetessä mieleeni tuli kuva läpällisestä repusta, sellaisesta oikein hippimallista. Tuollainen siitä sitten tuli.

Repun pohja ja läppä on virkattu, jotta sain niistä vähän vahvemmat.
Nahkahihnat tein leikkaamalla äidin vanhoista nahkahousuista suikaleet, jotka liimasin kaksinkerroin ja ompelin ne reppuun käsin kiinni. Ompelukohtiin laitoin kangaspalat vahvikkeeksi repun sisäpuolelle.

Vuori tuohon pitäis vielä saada, mutta se tässä koituu ongelmaksi. Mies myi mun ompelukoneen tuossa joulun alla, eikä uudesta ole tietoa.
Enkä mä edes tiedä mitä mä tällä repulla teen.. mutta saimpahan lankaa tuhottua edes vähän.
Nyt voin taas hyvillä mielin tehdä mustavalkoisia töitä loppuvuoden :)

12 kommenttia:

 1. Ihana!! ♡ Jos vaan oot innokas myymään tän, niin täällä on ostaja ;)

  VastaaPoista
 2. Todellinen riemureppu! Tuo tuo varmasti iloa ympärilleen. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana! Pitäisköhän itsekin tuhota noita jemmalankoja tälläseen reppuun :) On niin pirteän näköinen ja upea!

  VastaaPoista
 4. olisko sulla jonkinlaista ohjetta tähän, itselläkin noita jämiä pitäis kuluttaa ja tuo reppu tuo niin iloa sydämeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei valitettavasti oo ohjetta. Tein vaan mutu-tuntumalla rivi kerrallaan :) Sen verran voin neuvoa että repun sivut on tehty suljettuna neuleena täyteen mittaan asti. Suora putkilo siis, johon yläreunaan tein nauhalle reiät. Sitten virkkasin oikean kokoisen pyöreän pohjan kiinteillä silmukoilla ja kiinnitin putkiloon. Viimeiseksi virkkasin tuon läpän myöskin kiinteillä silmukoilla.

   Poista
 5. Tämä on niin karkki, niin karkki, että melkein tulee vesi kielelle!!

  VastaaPoista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3