maanantai 22. helmikuuta 2016

Piensisustusta omin käsin


Tässä muutama idea sisustukseen, jotka saa pienellä rahalla ja vaivalla. Näistä tuleekin loppujen lopuksi niitä rakkaimpia asioita kotona, joista ei malta luopa.. ainakin minulle :)

-Virkattu pussukka vaihtaa paikkaa viikon välein. Sille löytyy käyttötarkoituksia vaikka kuinka monta. Kokeilen sitä nyt vähän aikaa noin :)

-Itsetehdyistä tauluista postasinkin jo aiemmin täällä. Ei millään malttaisi tehdä reikiä uusiin seiniin, joten nuokin saavat nojailla toistaiseksi pianon päällä.

-Seinäryijyn olen tehnyt Novitan Tuubi-kuteesta sekä harjan varresta. Hoksasin pari päivää sitten että dekolehden sivuille oli ilmestynyt ohje tuollaiseen samanlaiseen ryijyyn, joten voitte käydä katsomassa ohjeet täältä. 

-Vanerin jämäpalan koristelin kontaktilla ja nyt sitä voi käyttää joko pöydällä alustana tai seinällä esim. kalenteri- tai korttipohjana. 

-Neuloin viimevuoden puolella läppärille suojapussin, mutta eipä sitä ole tullut käytettyä siihen tarkoitukseen. Kavoin sen nyt kaapista ja hoksasin, että siitä tulee oikein hyvä tyynynpäällinen. Tyynystä tuli juuri sopivankokoinen meidän pikkunäppärään keinuun.

2 kommenttia:

  1. Ihania Ideoita :)
    Tuommonen ryijy mullakin on to do- listalla.

    VastaaPoista
  2. Virkattu pussukka sopii pöydälle kuin nakutettu, on tosi hyvän näköinen :)

    VastaaPoista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3