torstai 1. elokuuta 2019

Seinät uusiksi // Poster Store


*Julisteet ja kehykset yhteistyönä Poster Store kanssa


Vihdoin saimme malaattua viimeiseenkin makuuhuoneeseen tehosteseinän. Väriksi valikoitui Tikkurilan Serpentiini, joka on hitusen harmaaseen taittava vihreä, sopivan hento tytön huoneeseen. Tämä väri sopii monenlaiseen tilaan, joten kestää varmasti myös huoneiden vaihdoksetkin. (Tätä meillä tehdään vähän väliä :D) 

Tätä seinää en kuitenkaan maalannut ihan kokonaan, vaan jätin seinän yläosasta noin metrin alueen valkoiseksi ja itseasiassa näin tykkään jopa enemmän entä koko seinä samalla sävyllä maalattuna.
Samalla ostettiin seinälle uusi Ikean Ivar- kaappi ja Oulaisista Weteraanikonepäiviltä (myöskin suuri kirpputoritapahtuma) ihana vanha rottinkiarkku. Nyt mahtuu kaikki pieni tilpehöörikin piiloon.

Paljon ilmeittä huoneisiin tuo myös taulut ja julisteet.
Sain valita Poster Storen laajasta valikoimasta julisteita ja nyt onkin kaikissa huoneissa täydennystä taulukollaaseissa :) Julisteet ovat painettu Tukholmassa taidegalleria-laatuiselle paperille ja niillä on myös arkistointiominaisuudet, joten ne eivät muutu keltaiseksi ajan kuluessa. Alumiinikehyksiä löytyy kultaisina, kuparisina, hopeisina ja mattamustana. Myös puukehyksiä on tammen ja saksanpähkinän värisinä, sekä mäntypuiset kehykset mustalla ja valkoisella pinnalla. Postauksen lopusta löytyy teille alennuskoodi heidän verkkokauppaansa.

9-vuotiaan huone / väri Serpentiini


8-vuotiaan huone / väri Neito
4- ja 6-vuotiaiden huone / väri Rustiikki


 

 Vanhempien makuuhuone / väri Vuono

 Olohuone / väri paperi :)Seinien maalaaminen on kyllä koukuttavaa puuhaa ja mikään ei tunnu riittävän :) seuraavaksi olen miettinyt että vaihtaisiko tuohon olohuoneeseenkin jonkun vähän lämpimämmän sävyn, ettei se olisi ihan puhdas valkoinen.
Ei muuta kuin rohkeasti kokeilemaan seinien maalausta, mikäli vähänkään olet miettinyt. Aina voi vetää uuden maalin päälle jos edellinen ei miellytä :)

Toivottavasti sait näistä vähän inspiraatiota sisustukseen. Jos seinien väri on kunnossa, mutta kaipaisit jotain muuta ilmettä seinille niin Poster Store tarjoaa teille lukijoilleni 30%-alennuksen tilauksesta koodilla "lamminilo30" (ei koske Selection-osion julisteita). Koodi on voimassa 14 päivää.

Ihanaa alkavaa syksyä!

6 kommenttia:

 1. Kauniita värisävyjä, tykkään :) Valokuvat ovat myös upeita. Tykkään itsekin valokuvailla :) Jäänpä seurailemaan. Jos tykkäät, niin tervetuloa blogiini :)

  VastaaPoista
 2. Heippa! Teillähän oli eteisessä valkoinen epoksilattia. Oletteko olleet siihen tyytyväisiä? Onko yhtään kellastunut tai kulunut? Voitteko suositella epoksilattiaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa. Kyllä meillä on valkoinen mattaepoksi. Ei mun mielestä oo kellastunut mutta helposti jää jälkiä ja koloja kun pinta on pehmeämpi entä kiiltäväpintaisessa epoksissa. Lakka taitaa olla erilaista. Sen takia en suosittele ainakaan isoon tilaan tätä lattiaa:/

   Poista
 3. Heippa! Teillähän on valkoinen epoksilattia eteisessä. Oletteko olleet tyytyväisiä tähän valintaan? Onko epoksipinnoite yhtään kellastunut tai kulunut?

  VastaaPoista
 4. Kiitos vastauksesta!! Antoi miettimisen aihetta... 🤔

  VastaaPoista
 5. Ihanan inspiroivia kuvia maalatuista huoneista! �� Ollaan mietitty tuota Vuono-sävyä keittiöön kun haluaisin tumman vihreän seinän sinne. Näyttääkö väri luonnossakin vihreältä vai taittaako eri valossa siniseen tai harmaaseen? Tosi kauniilta sävyltä näyttää kuvissa!

  VastaaPoista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3