tiistai 21. lokakuuta 2014

Selvennys popcorn-mattohässäkkään :)


Täällä ihmeteltiin yhdessä Kotivinkissä julkaistua Popcorn-mattoa. Haluan nyt korjata kaikkien epäilykset ja pahoittelen kovasti tästä aiheutunutta harmia Kotivinkille ja maton suunnittelijalle Sanna Vataselle. 
Kyse todellakin on puhtaasta SATTUMASTA!

Tässä kopio Kotivinkin päätoimittajan kommentista kyseiseen postaukseen:
  Tervehdys Kotivinkistä! Kyse on todellakin sattumasta. Harmillisesti, näin joskus tapahtuu, kun tietyt asiat ja trendit pyörivät ilmassa. Sain juuri ohjeen meille tehneen Sanna Vatasen langan päähän, hänkin oli äimistynyt (tutustui muuten nyt blogiisi ensimmäistä kertaa:). Sannan maton ohje ei ole tismalleen sama ja se perustuu hänen vuonna 2011 virkkaamaan koetilkkuun, joka liittyi silloiseen kirjaprojektiin. Sanna on tarkka ohjeidensa omaperäisyydestä eikä olisi esittänyt Kotivinkille tai minnekään muuallekaan pientä pyöreää popcorn-tekniikalla virkattua mattoa, jos olisi siihen aiemmin törmännyt muualla. Pahoittelemme molemmat tätä mielipahaa aiheuttanutta yhteensattumaa!
ystävällisin terveisin: Johanna Falck, Kotivinkin päätoimittaja

Olen myös ollut sähköpostitse yhteydessä Sanna Vatasen kanssa ja olemme keskustelleen asian halki :) 

Myönnän, että minun olisi itse kannattanut toimia toisin ja ottaa selvää asiasta, ennen kuin julkaisin postausta. Joskus sitä tulee toimittua hetken mielijohteesta sen enempää ajattelematta. Anteeksi! Virheistä opitaan :)

Hyvää syksyn jatkoa toivottaen
Venla 

 

7 kommenttia:

 1. Voi kääk, mikä soppa! Ja vielä ihan turhasta. Loppu hyvin, kaikki hyvin! Onneksi. :)

  VastaaPoista
 2. Ja varmaan hei myöntäisivätkin jos kyseessä olisi kopio.

  VastaaPoista
 3. Sattuukai sitä paremmissakin piireissä, hyvä näin päin :) Tykkään kuitenkin enemmän sun, ku Kotivinkin mallista :)

  VastaaPoista
 4. Eihän se ihme ollut, että toimit hetken mielijohteesta, sekin täysin ymmärrettävää ja itse olisin toiminut varmasti samoin :) Mutta olipa hyvä, että asia ratkesi! :)

  VastaaPoista
 5. Hyvä, että asia selvisi! Hyvä kuitenkin välillä ihmetellä asioita, kuten aiemmin keskusteltiin plagioinnista tai toisen ohjeen esittämistä omana. Mutta ainakaan missään vaiheessa keskustelu ei kuitenkaan karannut käsistä, että aletaan solvaamaan ja pahoittamaan kenenkään mieltä, keskustelu säilyi siis maltillisena (ainakin mitä kommentteja miä ehin näkemään). Tekevälle sattuu! Onneksi loppu hyvin, kaikki hyvin. Ja ties vaikka joskus yhdessä Vatasen kanssa suunnittelette yhteisen mallin esim. mattoon, heh ;) Hyvää syksyä sinne myöskin! :)

  VastaaPoista
 6. Siis eikä! :D Kyllä mä jo vähän ihmettelin, että miten joku voisi noin mennä tekemään. Näköjään tämmöstä vaan voi sattua ja hyvä että selvisi :)

  VastaaPoista
 7. Löysin blogisi ja olen ihan myyty!

  Sinulle on haaste blogissani: http://sekokoshow.blogspot.fi/2014/10/haaste.html

  VastaaPoista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3