tiistai 9. lokakuuta 2018

Podcast - pitkien matkojen pelastaja // sis. alekoodin kuulokkeisiin

Kuulokkeet saatu yhteistyössä Sudion kanssa


Kun bussimatka kestää 45 min suuntaansa, tekee paikallaan istuminen meikäläiselle välillä tiukkaa. Toisaalta se saattaa olla se ainoa hetki päivässä jolloin yleensäkään kerkeän istumaan.
Paikallaan olemista helpottaa hyvät podcastit, johon syventyy täysillä ja hätkähtää omaan hihittelyyn, tai peräti kyyneliin. Lisäksi kuulokkeiden pitää olla sellaiset, jotka peittävät kaikki muut äänet, jotta ei tarvitse kuunnella kanssamatkustajien puhelinkeskusteluja, sormien naksutteluja tai teinien kertomuksia viikonlopun kulusta.. sekin on toisinaan kivaa vaihtelua omaan tasaiseen arkeen :DKuulokkeet Sudio


Podcastejakin alkaa olemaan jo niin paljon, että sieltä saa tosissaan etsiä itselleen sopivia. Tässä muutama, jota itse olen kuunnellut viimeaikoina.

No filter -podcast on vastapainoa täydelliselle ja muokatulle somelle.  Arttu Mustonen ja Viena Kangas kertovat omakohtaisista kokemuksistaan vaikeissakin elämän vaiheissa..ilman filtteriä tietenkin.

Mamma rimpuilee alias Laura Satamon itseironialla ja huumorilla höystetty podcast kertoo lapsiperheen arjesta. Lauraa kannattaa seurata myös instagramissa @mammarimpuilee ja blogissa, joka on myöskin nimeltään, yllätys yllätys, Mamma rimpuilee :D

Unelmaduunarit podcastissa Satu Rämö ja Hanne Valtari juttelevat eri alojen unelmaduunareiden kanssa ja selvittävät miten kukin on löytänyt oman juttunsa. Mikä on onnistunut ja mikä ei.

Designtarinoita on kaikille sisustusta ja kauniita kotia rakastaville. Kerttu Pylvänäinen haastattelee jaksoissa luovan alan ihmisiä ja suomalaisen designin luojia. Mukana mm. Marimekko, Hakola, Riikka Kantinkoski ja Janita Autio.Kuulen mielellään lisää ehdotuksia hyvistä podcasteista. Bussimatkoja on vielä monta edessä ;)

Kuvan kuulokkeet ovat Sudion Regent -kuulokkeet. Nämä ovat langattomat ja erittäin hyvin istuvat. Kulkee mukana salilla ja työmatkoilla.
Sudion kuulokkeista saatte -15% alennuksen käyttämällä koodia Lamminilo15.

2 kommenttia:

  1. Ehdottomasti suosittelen Nonsense-podcastia! Alexa Dagmarin ja Linda Juholan podcast on kyllä niin hersyvän hauskaa kuunneltavaa. Tosi sensuroimatonta materiaalia, ja saa kyllä välillä oikein nauraa heidän jutuille. :D

    VastaaPoista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3