torstai 27. syyskuuta 2018

Kosmetiikkaa vai vessapaperia?

Tuotteet saatu yhteistyössä Moshon kanssa


Törmäsin netissä mielenkiintoiseen yritykseen, joka myy tuotteitaan seurojen, koululuokkien ja ryhmien kautta. Se palautti minut ajassa taaksepäin ala-asteajoille, kun luokamme keräsi luokkarahaa. Myimme mm. hevosenlantaa ovelta ovelle.. KYLLÄ! En muista tarkemmin, mutta kyllä kai sitä ihan pokkana esiteltiin ja muutama saatiin jopa myytyä.
Itse olen tukenut luokkaretkirahastoja ostamalla mm. sukkia, alusvaatteita, ja niitä ihania toffeekarkkeja, Pikkuveljen parhaita.

Haluaisin ehdottomasti kuulla oletteko te myyneet jotain tuotteita tai onko jokin hieman epäilyttävä tuote mitä teille on yritetty myydä? :)


Mutta nämä Moshon tuotteet herättivät kiinnostukseni tyylikkäällä ulkonäöllään ja mahtavalla konseptillaan. Minusta on erittäin kiva nähdä, että näihin varainkeruutarkoituksiin olevia tuotteita on hieman laajennettu ja mikäs sen parempaa kuin kosmetiikka, jota ihmiset tarvitsevat lähes päivittäin.


Mosho Oy on suomalainen yritys, joka on Dermoshop Oy:n tytäryhtiö. Dermoshop onkin varmasti useammalle jo tuttu. Myös nimi Mosho tulee tuosta emoyhtiö Dermoshopin nimestä.

Laadukkaiden tuotteiden kehittelyssä on hyödynnetty Dermoshopin yli 30 vuoden kokemusta ihonhoito ja puhdistustuotteista. Sydän on sama, viestii samaa laatua kuin emoyhtiön tuotteissa, mutta ulkokuori on kuitenkin omaa, tyylikästä muotoilua. Mosholla on myös Design From Finland -tunnus, joka viestii suomalaisen, ainutlaatuisen muotoilun alkuperästä.

Otin yhteyttä Moshoon ja sain muutaman tuotteen testattavakseni.

Meidän kuopuksella on herkkä atooppinen iho, joten halusin ehdottomasti kokeilla Moshon Sensitive -pakkausta. Pakkaus sisältää kaksi hajustamatonta tuotetta, jotka sopii koko perheen käsien ja vartalon pesuun. Raaka-aineet ovat mietoja ja hellävaraisia ja tuotteilla onkin Allergy Certified -tunnuksen käyttöoikeus.Hands -pakkaus sisältää kaksi raikasta saippuaa käsille. Keittiökäsisaippua on suunniteltu erityisesti keittiössä käytettäväksi käsisaippuaksi. Sen luvataan poistavan epämiellyttävät hajut käsistä kuten kala ja sipuli ja jättää omenanraikkaan tuoksun. Tämä on testattu ja todettu toimivaksi.
Toinen käsisaippua on miedosti pionille tuoksuva, käsiä hoitava ja kosteuttava saippua päivittäiseen käyttöön.Sport -pakkauksen raikkaat puhdistusgeelit sopivat kaikille, etenkin aktiiviliikkujille. Pullot ovat käteviä pakata mukaan treenikassiin ja ovat tuoksultaan neutraaleja, joten sopivat sekä miehille, että naisille. Näillä tuotteilla voi pestä itsensä päästä varpaisiin ja sopivat myös ihan päivittäiseen käyttöön.


Miesten Man -pakkauksessa on kaksi puhdistustuotetta miehille, yhdistetty shampoo ja suihkugeeli, sekä pelkkä suihkugeeli. Tuoksut ovat näissä sporttisen raikkaita ja miehisiä. Oma mieheni tykkäsi näistä kovasti. Lisäki tyylikäs ulkonäkö sopii sisustukseen ;)


Merellinen Hair Care -pakkaus on tuotepari hiustenhoitoon. Shampoo pesee hiukset hellävaraisesti ja kosteuttava hoitoaine hoitaa hiuksia jättäen ne pehmeiksi ja helposti kammattaviksi. Tuotteet sopivat kaikille, miehille ja naisille, värjätyille ja käsitellyille hiuksille.


Näiden tuotteiden lisäksi Mosholla on valikoimassaan mini5 -minituubipakkaus, Travel -toilettilaukku, Woman -pakkaus, Citrus -pakkaus sekä Kids -pakkaus. Näihin kaikkiin voit käydä tutustumassa lisää Moshon sivuilla.

Kaikki Mosho-tuotteet maksavat 12€ /pkt, josta jää tuottoa 4€ /myyty pakkaus.
Mikäli  kiinnostuit tuotteista niin Moshon sivuilta voit tilata ilmaisen tutustumispakkauksen ja aloittaa varainhankinnan. Levittäkää kouluille ja seuroille jne. sanomaa, että tällaisia tuotteita on myös mahdollista myydä niiden vessapapereiden sijaan :)

Ihanaa loppuviikkoa kaikille! <3

4 kommenttia:

 1. Olispa kiva, jos meidän ovelle tulis saippuakauppias, ostaisin! Viime syksynä ostin naapurin koululaisilta Puttipajan kynttilöitä, sekin oli kyllä kiva tuote. Itse olen kouluaikoina myynyt juurikin niitä vessapapereita, pikkuveljenparhaita, sukkia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta kuin sana kiertämään, niin saadaan saippuakauppiaita ovelle :)
   Nuo kynttilätkin voisi olla kiva varsinkin näin syksyisin. Varmasti kävisi kauppa.

   Poista
 2. Meillä myytiin arpoja. Ihan siis semmoisia raaputusarpoja, ei omatekemiä. Menivät ihan mukavasti kaupaksikin, mutta me myyjät ruvettiin hymyileen kovin väkinäisesti siinä kohtaa kun kahdeskymmenes raaputti samat kuviot arvasta ja tiedettiin mikä seuraavana tulee ja että silläkään arvalla ei voita mitään :D Tämä siis joskus 90 luvun alussa.
  Itse olen ostanut sukkia, oppi ja ilo tuotteita ja karkkia. Perusjuttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi eiii :):)
   Mulla ei olis varmaan pokka pitänyt tuossa tapauksessa. :D

   Poista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3