keskiviikko 1. marraskuuta 2017

AINA - hyviä uniaUnen laatu ja määrä on yksi hallitsevista asioista elämässäni (heti ruoan jälkeen). Ilman täytyy olla tarpeeksi viileää ja lakanoiden pehmeät, tyyny korkea ja kova. Herään pienimpäänkin risahdukseen, enkä kyllä muista koska viimeksi olisin nukkunut aamun asti ilman katkoja.
Voisin melkein kirjoittaa tästä aiheesta ihan oman postauksen sillä oma listani hyvään unenlaatuun omalla kohdallani on aika pitkä :)

Joka tapauksessa haluaisin luoda lapsilleni yhtä hyvät olosuhteet yöunille kuin itsekin vaadin.
Olen postannut aiemmin ihanasta uudesta kotimaisesta tuotemerkistä Vera-Verasta. 
Tämä pellavatuotteita valmistava yritys on tänään julkaissut uuden Aina-sarjan, joka sisältää pellavaisia petivaatteita monessa eri koossa. Pääsin etukäteen kokeilemaan lapsille näitä lakanoita ja entistä enemmän olen sitä mieltä, että mulle kans!

Aina-sarja korvaa  Vera- Veran entisen Palkki-sarjan ja isoimpana erona edelliseen on se, ettei tästä sarjasta jää lainkaan leikkuuylijäämää vaan kaikki palaset saadaan hyödynnettyä. Miten kätevää!
Petivaatteiden materiaali on 100% eurooppalaista kivipestyä pellavaa ja tuntuu muuten todella pehmeältä. Ihana nähdä miten lapset oikein käpertyi lakanoihin, kun heitä menin peittelemään. Kangas on esipesty ja pehmennetty, joten tyynyliinakaan ei kutistu ja on heti valmis käyttöön. 
Ihana yksityiskohta pussilakanoissa ja tyynyliinoissa on pellavanarut joilla suuaukot suljetaan. Ainoastaan vauvan tyynyliinasta nämä narut on jätetty pois, etteivät ne paina vauvan herkkää ihoa.

Tässä siis pienemmät koot lakanoista
Vauvojen setin koko on 80x120 + 35x45
lasten setin koko on 120x160 + 40x60

Lakanoita on saatavilla valmiina tuota kuvissa näkyvää tummanharmaata pellavanvärisillä naruilla. Vauvojen setistä on saatavilla myös luonnonvalkoinen versio ja muitakin kokoja taisi pystyyä tilaamaan tuolla värillä pientä lisämaksua vastaan. 

Jos sinulle on vielä uusi tämä merkki, niin käy lukemassa Vera-Veran tarina ja tutustu valikoimaan. Tuetaan suomalaisia pienyrittäjiä!

Tuotteet saatu yhteistyössä Vera-Veran kanssa.

2 kommenttia:

 1. Ihanat! :)
  Minäkin haaveilen pellavalakanoista lasten sänkyhin. Meidän parisängystä ne jo löytyvätkin ja ovat ihan parhaat nukkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oishan nuo varmasti niin mukavat nukkua. Välillä tekisi todella mieli käpertyä niihin lasten lakanoihin, mutta vähän turhan pienet mulle :) nämä voisi olla seuraava säästökohde.

   Poista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3