keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Kaunein ryijy muuttui julisteeksi


Kuva www.saanajaolli.com

kuva www.saanajaolli.com
Jos jonkun ryijyn haluaisin kotiini, niin se olisi ehdottomasti tämä Saanan ja Ollin Elonkierto-ryijy. Moderni kuvio luonnonläheisellä teemalla on upea ilmestys ja samalla kunnioitetaan vanhoja perinteitä kauniin seinävaatteen muodossa. Ryijyjä myytiin teeseitse-pakettina sekä ihan valmiina, mutta jos oikein olen ymmärtänyt niin näiden tuotanto on kokonaan loppunut.. jos olen väärässä niin oikaiskaa.  

Kun Saana ja Olli julkaisi kuvan uudesta Elonkierto -julisteesta, en meinannut pysyä nahoissani :) Tämä allergiaystävällinen ryijy oli saatava meille. Olihan meillä ennestään jo matto, pari tyynyä ja kalenteri Saanan ja Ollin valikoimasta. Kuoseja on todella helppo yhdistellä keskenään ja ne ovat hyvin ajattomia. Voin jopa sanoa keräileväni Saanaa ja Ollia :) Olenko ainoa?
Ja ilokseni voin mainita, että sain myös yhden Elonkierto -julisteen teille ARVOTTAVAKSI. Arvonta tapahtuu tuolla Instagramin puolella, joten klikatkaa itsenne sinne niin pääsette mukaan. Arvonta päättyy ke 12.7.

2 kommenttia:

 1. Saanan ja Ollin fb-sivuilta 12.6.17
  Kisa! Elonkierto -ryijymme on ollut viime aikoina hyvin esillä mediassa ja herättänyt laajalti kiinnostusta. Suunnittelimme ryijyn 1879 perustetulle Suomen Käsityön Ystäville. Meillekin täytenä yllätyksenä SKY hakeutui konkurssiin alkuvuodesta, ja toimintaa ollaan organisoimassa uudelleen. Ennen sitä ryijyä tai ryijypaketteja ei ole valitettavasti saatavissa. Odotamme kuumeisesti että saisimme lisätietoa tulevaisuudesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä! Jotain tämän suuntaista löysinkin googlesta, mutta hyvä että tarkennus löytyi vielä Saanan ja Ollin suunnalta. :)

   Poista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3