sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Tuplasynttärit

Vuonna 2010 äitienpäivää vietettiin valtavan mahan kanssa. Tyttö syntyi viisi päivää myöhemmin. 
Vuonna 2013 kolmas tyttömme syntyi äitienpäivänä. Paras äitienpäivälahja ikinä. 
Tänä vuonna vanhimman tytön synttärit ja äitienpäivä sattui samalle päivälle ja kaksi päivää aiemmin olisi ollut 4-vuotiaan synttäri. Too much celebration for me....Siirrettiin synttärijuhlia viikolla eteenpäin. 

Voitte kuvitella siis miten 4- ja 7-vuotias oli laskeneet päiviä tähän hetkeen. Odottavan aika oli pitkä.

Juhlien rekvisiitasta huolehti Somiana, joka pyrkii luomaan ihmisten arjesta juhlaa toinen toistaan suloisimmilla sisustusratkaisuilla, tietenkään ekologisuutta unohtamatta. Enpä ole aiemmin nähnyt yhtä mageita kertakäyttöastioita. Tyttöjen ilo oli ylimmillään kun näytin heille kultaiset kruunut, jotka jokainen saisi päähänsä (myös vieraat tietysti). Nämä kruunut päätyvät juhlien jälkeen leikkeihin samoin kuin tuo kultainen tähtiviiri, joka pääsee lastenhuoneen seinälle. 

Tarjoilupuolen hoidin itse. Nautin leipomisesta silloin kun saan siihen tarvittavan ajan käyttööni (liian harvoin). Tyttöjen toiveen yksisarviskakusta otin haasteena vastaan ja sain siitä jollain tavalla kohtuullisen näköisen. Myönnän että piheys iski koristeluvaiheessa, enkä enään lähtenyt ostamaan useaa elintarvikeväriä pursotuksia varten vaan menin ihan samalla marenkikreemillä, millä tein kakun kuorrutteenkin. Täytteenä kakussa oli vadelma-vaniljatäyte, sekä valkosuklaa-vaniljatäyte.

Kinkku-porovoilepäkakkua muokkasin ohjeesta poiketen vähän pienemmäksi, mitä ei ehkä olisi kannattanut tehdä sillä se loppui vähän kesken. Maku oli aivan täydellinen.

Juhlat olivat kaikin puolin ihanat ja rennot, vaikka vilskettä ja vipinää riitti:). Nöyrimmät kiitokset Somianalle, että saimme juhlista näin upeat ja tytöille varmasti ikimuistoiset. Vielä illalla kuului sängystä 4-vuotiaan huokailua kun oli niin ihana päivä.

Juhlien koristeet saatu yhteistyössä Somianan kanssa

4 kommenttia:

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3