keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Uutta ilmettäTein jo viikkotolkulla uutta blogisivustoa Wordpressiin, mutta totesin nyt kuitenkin, että on tämä Blogger vaan parempi paikka. Ulkoasu olisi ehkä vienyt voiton toisessa paikassa, mutta kyllä täällä on niin paljon enemmän pikku nippeleitä, mitä saa säädeltyä.. varsinkin ilmaisversioissa ;)

Halusin kuitenkin vähän vaihtelua tännekin ja laitoin hieman ulkoasua uusiksi. Vaihtelu virkistää, vai mitä?


6 kommenttia:

 1. WP on aikamoinen bloggerin jälkeen! Kotisivut on maksulliseen wp:n luodut ja kyllä meni aikaa ja hermoja, kun yksin väänti! Siis mitään hajua webhotelleista ym. mutta tein :) Että siltäpohjalta bloggeri on ihanan helppo ja ilmainenkin vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maksullista wp:ä en vielä edes kokeillut, mutta sen olisi vaatinut että olisin saanut kaikki haluamani pikku säädöt, jotka taa bloggerissa on ilmaisia. Ehkä mä vielä joskus panostan niihin kunnolla :)

   Poista
 2. Tämä on kyllä tottumiskysymys! Minulla on maksullinen WordPress ja toisaalla (ns. salaisena) ilmainen Wp. Minusta niissä on valtavasti mahdollisuuksia muokattavuudessa ja nippeleitä löytyy vaikka kuinka. Olen kokeillut Bloggeriakin, mutta se vaan ei jotenkin mulla tunnu iskevän. Onneksi ihmiset ja tarpeet ovat erilaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, nämä taitaa olla vähän tottumiskysymyksiäkin. Minä kokeilin vain maksutonta wordpressiä ja siitä puuttui niitä nippeleitä mitä oisin halunnut ja joita on taas ilmaisessa bloggerissa. Ehkä oikean bloggarin pitäisi jo panostaa hiukan rahaakin hyvään pohjaan? :D

   Poista
 3. Mä olen bloggerissa, olen opetellut täällä, ja vieläkin on opettelemista.
  Mä tykkään kirjoitella bloggerin puolelle, vuodatuksen jälkeen kun se hävitti vuosien kuvat.
  Kivan näköinen toi kukka pöydällä, se sopii hyvin noinkin.
  Mitä teet tosta langasta, onko se paperi-vai normilankaa, kivan väristä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin pysyttelen toistaiseksi täällä, mukavuus syistä :)
   Lanka on Novitan Aalto-lankaa, tais olla ihan 100% puuvillaa. Jonku näköinen huivi siitä taitaa tulla :D

   Poista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3