tiistai 10. tammikuuta 2017

Näitä vaan tulee..

 
Jostain kumman syystä näitä tulee meille koko ajan lisää ja lisää. Tarvin pienten, hidasten näperrysten lisäksi tällaisia nopeita ja simppeleitä juttuja. 

Pinterestissä olen ihaillut "circle weaving" -juttuja jo pitkän aikaa ja halusin kokeilla kuinka se sujuu. Minulla jäi pyöreä kehikko eukalyptuskranssin jäljiltä, joten mitään ei tarvinnut lähteä kaupasta hakemaan. Tuo harmaa Silta-lanka on älyttömän hyvä tähän tarkoitukseen. Se kun on niin paksua, että siitä saa tehtyä monenlaista kuviota. Lisäksi käytin Novitan luonnonvalkoista huopuvaa lankaa (en muista nimeä) ja kuusinkertaista Nalle-lankaa.
Vaihekuvia en tietenkään hoksannut ottaa alussa kun olin niin täpinöissäni :) Mutta tuolta Pinterestistä tosiaan löytyy hyviä kuvia ja ohjeita. 

Mukavaa loppuviikkoa..:)


8 kommenttia:

 1. Kivan näköinen, aika jännästi tehty. Eipä ole tullut ennen vastaan, ei tuolla Pinterestistäkään. No siellähän on niin paljon monenmoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt kun sanot niin eipä ole itseänikään ainakaan näissä blogeissa tullut vastaan. Mutta ideahan tässä on sama kuin kangaspuissa, mutta langat kulkee vain keskeltä reunoille :)

   Poista
 2. Vaude! On kyllä tosi kiva! Hieno idea ja toteutus! Sulla on täällä muutakin ihanaa, jään seuraamaan blogiasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aina on mieltä lämmittävää saada uusia seuraajia ja tyyppejä, joille voin jakaa näitä ideoita :)

   Poista
 3. Ihana! Itsekin täällä ollaan innostuttu nyt kudonnasta ja pienistä seinätekstiileistä.

  VastaaPoista
 4. Näyttääpä hyvälle! Loistava idea. Itse olen ihastellut Pinterestissä ihan vaakasuoraan punottuja pikkuryijyjä. Vielä en ole saanut aikaiseksi kokeilla. Aurinkoa sinulle!

  VastaaPoista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3