keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Kesäkalusteiden mietintää


 
Viimeviikon hellepäivät saivat kyllä meidän perheen kaipaamaan puuttuvia kesäkalusteita ja grilliä. Olen yrittänyt kuumeisesti etsiä tyyliini sopivia ja kohtuuhintaisia kalusteita. Veken Kaluste yllätti taas kerran valikoimallaan ja löysin muutaman hyvän vaihtoehdon. Alaterassin koko ei ole mikään päätähuimaava, joten aika minimaalisilla kalusteilla mennään.

Odotan innolla pihatöitä, jotka pitäisi alkaa parin viikon sisään. Toivottavasti saadaan vielä tälle kesälle nurmikko vihertämään ja raksavaihe päätökseen. Minä alan opettelemaan viherpeukalotaitoja, jotta pihalle saatais muutakin ilmettä kuin nurmikko. Otan mielelläni vastaan vinkkejä aloittelijan pihanhoidosta ja helpoista istutustöistä :)

1. Day aintwood
Veken kaluste


2. Reimann Country XL
Veken kaluste

Minä haaveilen tuollaisista penkki-pöytäyhdistelmistä ja mies taas oikein kunnon löhökulmasohvasta. Kummassa ois mukavempi juoda aamukahvit ja mikä taas on järkevä ratkaisu lapsiperheeseen..hmmm...siinä mietintää..

Yläterassille voisin pöytäryhmän lisäksi ostaa pari lepotuolia. Tämä Veken kalusteen Ekotuoli oli ihan mun näköinen. Ois tosi kiva!

Ekotuoli / Veken kaluste


Olis kiva kuulla minkälaisiin kesäkalusteisiin muilla on päädytty.. vai onko ne vielä varastossa? ;)

7 kommenttia:

 1. Meillä on aika lailla samanlaiset kuin tuon yläkuvan. Tosin ne on Ikeasta ja vaalean harmaat. Toisella puolella on lapsile penkki ja toisella tuolit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen sitä samaa katsellut, että malli olis kyllä tosi kiva! Väri sais olla meille vaan ihan musta.

   Poista
  2. Onko Ikean kalusteet olleet kestävät Laura/NauravaNappi?

   Poista
 2. Meillä on lökösohva ja ens tulevalle kesälle on hankittava pöytäkalusteet rinnalle, koska rakastan kattaa pöydän ulos ja syödä siellä, mut nyt homma toimii vain picknic viltillä evästellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vähän sama vika täällä. Onhan se vaan niin kiva syödä ulkona. Vielä kun ei ole niitä ötököitäkään :)

   Poista
 3. Meillä pöytäryhmä pelkästään ja kaipaan lisäksi niitä löhösohvia :) Kannattaa miettiä perheen tarpeita, tuleeko syötyä ulkona. Viimekesä oli tosin niin kylmä ettei meillä tullut ulkona syötyä kertaakaan ja siksi aloin kaipaamaan ennemminkin sohvaa, jossa vois pelkän kahvin rennosti juokaseen :)

  Jyskistä löydettiin mieleiset. Pöytä tosi samannäköinen kuin ylimmässä kuvassa, kestää säänvaihtelut ja on huoltovapaa. Talvenkin oli pakkasessa koko pöytäryhmä eikä mennyt miksikään. Kannattaa siis miettiä tarviiko/pystyykö missä varastoimaan talven ajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kyllä niin rajalliset nuo varastointitilat että hyvä kun muistutit niistä:) luulen että sohvakaluston saa heti pyyhkiä pois listalta.

   Poista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3