lauantai 24. lokakuuta 2015

Harsotuunailuja

Tuntuu, että sieviä vauvan harsoja on vaikea löytää kaupoista tai sitten ne maksaa vähän liikaa. Minä päädyin ostamaan Kärkkäiseltä paketillisen valkoisia harsoja ja painelin niille kuvioita perunasta tehdyillä muoteilla sekä kangastusseilla. Sainpas ihan omannäköiset :)
Tykkäsin kyllä niin paljon tuosta hommasta, varsinkin tussilla piirtelystä kun se ei ollut niin sottaista puuhaa. Voisin seuraavaksi kokeilla tyynynpäällisiin samaa ideaa.

7 kommenttia:

 1. Oi että, tulipas hienoja harsoja! :)

  VastaaPoista
 2. Hauska, sää teit sen, mitä minä viikolla suunnittelin. Mulla se idea tuli siitä mieleen, kun mulla on yks harso ollut silitys- ja leimailuapuna, vähän niin kuin suttupaperina.. Olen siihen puhdistanut leimaisinta jne. Katsoin, että tämmösiähän vois tehdä oikeastikin. Ja sinä olet nyt tehnyt. Taidan tehdä itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käypä jossain välissä kurkkaamassa, millaisia harsoja minä tuunasin. :)
   ( http://pikkuakantilkkuvakka.blogspot.fi/2015/10/harsojen-koristelua.html )

   Poista
 3. Näistä tuli kyllä nättejä.

  VastaaPoista
 4. Onpa kivoja! Mä oon värjännyt jonkun verran lastenvaatteita niillä pesukoneessa pyöritettävillä värijauheilla. Väripesun jälkeen pitää aina putsata kone pesemällä siellä jokin riepu. Oon pessyt harson, ja nyt mulla on harsoja mukavissa hempeissä jämäväreissä. :)

  VastaaPoista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3