perjantai 27. maaliskuuta 2015

Jokaisen kutojan unelma

Nimittäin tämä ADDI click-pyöröpuikkosetti. 
Minulla tämä kasa....


vaihtui tähän..
Mulla on aina oikean kokoisten puikkojen etsiminen tuottanut vaikeuksia, sillä puikkoja on PALJON! ja sitten kun ole mikään järjestelmällisin ihminen niiden suhteen niin ne tosiaankin ovat olleet tuollaisena kasana puikkokassin pohjalla ja sieltä sitten on käyty kaikki yksitellen läpi ja etsitty oikeita. 
Voitte kuvitella kuinka onnellinen olin kun Paapo lähetti mulle tämän ADDI click-puikkosetin. Niin kätevä! Siistien nahkakansien sisällä on puikot 3,5mm-10,0mm ja kaapelit 60cm, 80cm ja 100cm. Niitä vain yhdistellään klikkaamalla haluttuun tapaan. Keskeneräisen työn voi jättää kaapeleille lisäosan avulla, joilla kaapeleiden päät saa kiinni toisiinsa, eikä työ pääse purkautumaan.

Innostuitko? Kyllä tällainen pitää jokaisella himoneulojalla olla :)
ADDI click puikkosettejä myynnissä täällä.

14 kommenttia:

 1. Kyllä oiski siisti ja kätevä, mutta hinta ei kauheesti innostanu... ;) Kun sitä on joka kokoa jo valmiiksi ja parhaimpia useampi setti, niin enköhän mä pärjää niilläkin. Kun oon tähänki asti pärjänny :)
  Mutta oon kyllä kauan suunnitellu tuollaisen kotelon/lokerikon ompelemista. Nyt on lajiteltuina tuunattuihin Pringles- putkiloihin: pyöröpuikot. sukkapuikot, virkkuukoukut....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta on kyllä ihan tuntuva, mutta on se sen arvoinen. Kyllä niille vanhoille pyöröpuikoille pitäis joku järkevä järjestysmekanismi keksiä:)

   Poista
 2. Empä oo ikinä nähny pyöröpuikkoja noin hyvässä järjestyksessä, oispa mahtava tuollainen puikkosetti! Omat on neulekorissa nätissä solmussa keskenään :D

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Toivomuslistalle:) ainoa huono puoli että tuossa oli tosiaa vaa 3,5mm ylöspäin. Ite kun teen aika paljon juuri niillä pienillä 2,5 ja 3,0 puikoilla.

   Poista
 4. Auts, nyt pistit pahan! Vähänkö miä haluan tuollasen!! Kunhan miun edelliset bambupuikot sanoo sopimuksensa irti, niin nuo lähtee tilaukseen. Must have!

  VastaaPoista
 5. Kauhean kokoelman kun pyöröpuikkoja jo omistan, en tiedä raaskinko enää tuollaista hankkia, houkuttaisi kyllä!:)
  Olen itsekin perustamassa käsityöblogia ja kysyisinkin sinulta, että miten pääsit alkuun näin upean blogin pitämisessä ja miten sait lukijat löytämään tiensä tänne? Kiitos jos ehdit vastata.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhat voi aina myydä:) aloitin blogin kirjoittamisen n.4v sitten ja ihan tyhjästä. Etsin blogipohjia ja löysin tämän bloggerin. Siitä vain sitten ohjeiden mukaan muokkailemaan. Hienosäätöihinolen googlettanut ohjeita esim. Otsikon keskittämiset ja reunojen poistot jne.
   Lukijat ovat löytäneet tänne todennäköisesti toisten blogien kautta, facebookista, instagrammista ja pikkulintujen laulamana:) tosin rekisteröityneitä lukijoita on edelleen pieni määrä blogin ikään verrattuna.
   Oikein paljon onnea blogisi kanssa. Tämä on ihan hauskaa puuhaa;)

   Poista
 6. On kyllä mahtava setti! Harmittaa, että tuommoisissa seteissä ei ole sitä 40cm pituutta lainkaan. Se on kuitenkin itsellä se käytetyin pituus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Mulla tulee kans käytettyä paljon 40cm ku teen lastenneuleita. Mutta sainpahan edes muut koot hävitettyä:)

   Poista
 7. Onko tässä puikkosetissä myös ns. välikoot? Eli tarkoitan 3,75, 4,25 jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole. Ainoastaan puolen koon välein:).

   Poista

Pienikin kommentti piristää:)