torstai 11. joulukuuta 2014

Osasto 55

Pääsin lahjoittamaan 89 kpl neulottuja myssyjä keskosten teho-osastolle OYSiin.  Haluan kiittää teitä kaikkia, jotka osallistuitte keräykseen. Myssyjen määrä todellakin ylitti odotukseni. 

Keskosten näkeminen omin silmin oli erittäin koskettavaa. Sitä ei voi käsittää miten pieniä ja avuttomia he ovat. Tämän kokemuksen tulen varmasti muistamaan aina.
Toivotan voimia kaikille keskosten vanhemmile! Aika sairaalassa on varmasti raskasta ja tuo mukanaan sekä ilon, että epätoivon hetkiä.

Ja te kaikki, jotka työskentelette tuollaisessa paikassa, teette erittäin arvokasta työtä!

Sain vanhempien luvalla kuvata yhtä keskosta, kun hänelle sovitettiin myssyä ennen kylpemistä. Tuo pienokainen nautti selvästi, kun myssy laitetiin hänen päähän. Hän etsi mukavan kylkiasennon ja jatkoi uniaan :)

Kuvassa Kuutti, joka syntyi viikolla 24+3 ja painoi  650g. Tällä hetkellä hän on viikolla 36+3 ja painaa 1545g. <3

(Kuvat on otettu vanhempien luvalla. Ethän kopioi kuvia, kiitos!)
15 kommenttia:

 1. Kylläpäs kuvat herkistyttivät. Oma keskoseni on nyt 8kk. Silloin 8kk sitten sain Jyväskylässä pienet sukat. Nyt kun niitä katson, mietin, miten ne saattoivatkin silloin olla sopivan kokoiset. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne sukat ovat varmasti pikkuruiset. Lisäsin tuohon kuvan taulusta jossa näkyy keskosten jalanjälkiä luonnollisessa koossa. Ihan kuin nukella! Tämä taulu oli tuolla keskosten osastolla seinällä.

   Poista
 2. Valtava määrä myssyjä, mahtavaa! Oli suuri ilo osallistua tähän. Voi noita pikkuisia, ihan mahdoton saada kuviin välittymään sitä miten pieniä he ovat. Sniif.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö?! Ja lisää tulee edelleen :) kiitos kun olit mukana keräyksessä!

   Poista
 3. Voi suloisuus. Mukava idea ja hyvin kerätty ja tehty. Tuttu osasto meille vuodelta 2012.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ilo on kokonaan minun puolella. Tämä menee ehdottomasti tämän vuoden kohokohtiin:) taitaa teille olla myös Sirkka-Liisa tuttu?:)

   Poista
 4. Kylläpä tulikin hyvä mieli kun ehdin osallistua myssykeräykseen. <3

  VastaaPoista
 5. Tärkeää työtä, itsekkin kekosen äitinä. Kuvat nosti muistot pintaan. Oisinpa itsekkin aikasemmin huomannut keräyksestä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi kerralla sitten. Ajatus on tärkein :)kannattaa seurata sivujani myös facebookissa. Sinne päivitän aina ajankohtaisista tempauksistani:)

   Poista
 6. AIvan huippu juttu tämä, Venla <3. Kyllä herkistyi juttua lukiessa ja kuvia katsoessa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Itsekin herkistyn aina kun luen tätä uudestaan :)

   Poista
 7. Upeeta! Ja voi kuinka upeita myssyjä ja nuin paljon! Ite tein samanvärisen (noin kuvasta päätellen ainakin) kuin mitä kuvassa Kuutilla ja kyllä jätti sydän muutaman lyönnin väliin kun mietin että sain (ehdin) edes yhdellä myssyllä mukaan ja tiedän että se pääsee jonkun pienen elämänalun päätä lämmittämään. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitäpä ei tiedä vaikka tuo Kuutin yllä oleva myssy olisi juuri sinun tekemä :) vanhemmat olivat erittäin iloisia tästä lahjoituksesta.

   Poista
 8. Ihanan paljon myssyja ja varmasti tarpeeseen! :) Miua kans kiinnostaa, millainen joulu teillä siellä on ja siksi haastoin siut omassa blogisssani. Jos on aikaa ja mielenkiintoa, niin haaste löytyy täältä http://inspiraationvietavana.blogspot.fi/2014/12/seitseman-jouluista-salaisuuttani.html :)

  VastaaPoista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3