perjantai 7. marraskuuta 2014

Pisa Design

Ouluun avattiin vihdoin ja viimein Ideapark. Sieltä löytyy myös tällainen uusi liike kuin Pisa Design, jossa minäkin nykyään työskentelen :)

Tässä kauppa, josta löydät juhlantuntua arkeen.
(Myydään myös yrityksille)


Pisa Design on Kalajoelta kotoisin oleva sisustustekstiilejä myyvä yritys, joka on perustettu vuonna 2003. Yrityksen ajatuksena on valmistaa kauniita ja laadukkaita tekstiilejä, joita on ilo valmistaa sekä käyttää arjessa. Mikä siis olisi parempi materiaali tähän tarkoitukseen kuin pellava. 
Tuotteet tuotetaan alihankkijoilla Suomessa ja Virossa ja lähes kaikki materiaali tulee Euroopan sisältä. Kestävä kehitys on tärkeässä osassa tuotannossa ja tuotteiden käytössä. Tuotteissa näkyy myös muotojen ja materiaalien tarkoituksenmukaisuus, yksilöllisyys sekä perinteiden kunnioittaminen. 

Monille tuotteista löytyy monta käyttötarkoitusta. Erikokoisia pellavaliinoja voi käyttää laudeliinana, keittiöpyyhkeenä tai pöytäliinana. Isoimpia pellavaliinoja voi käyttää pöydällä tai sängyllä. Tyynyjä voi käyttää sekä saunassa, että olohuoneessa. Tuotteiden suhteen ei siis kannata olla liian kapeakatseinen. :) 

Tunnen oloni kotoisaksi tässä liikkessä. Voin hyvillä mielin puhua laadukkaan tuotteen puolesta ja onhan nuo käsityöt niin lähellä mun sydäntä :)

ja tässä vielä tuotteista..

Pisa Fabric tuotteet valmistetaan käsinkutoen kierrätysmateriaaleja hyödyntäen.
Tällä hetkellä on myynnissä mm. käsilaukkuja, tablettisuojia, sekä kosmetiikkalaukkuja, joissa on hyödynnetty vhs-nauhaa. Lisäksi Pisa Fabric tuotteista löytyy tuotteita, joissa on käytetty kalan nahkaa.
Sauna- ja matkatekstiilien materiaalina on aivinapellava (85%) ja puuvilla (15%). Tähän sarjaan kuuluu mm. saunatakkeja, laudeliinoja, tyynyjä sekä pellavafroteisia pyyhkeitä.

Sisustustekstiileissä on myös käytetty pellavaa ja puuvillaa. Tästä sarjasta löytyy mm. erikokoisia pellavaliinoja, tyynyjä sekä essuja.Katetekstiilit kudotaan käsin kangaspuilla. Materiaalina käytetään puuvillaa ja pellavaa. Sarjasta löytyy ruokailutabletteja sekä kateliinoja. 

Tervetuloa ostoksille!

2 kommenttia:

  1. Todella laadukkaita tuotteita. Ilo on puolellani. Kiitos!!

    VastaaPoista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3