sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Joulun odotusta

En myönnä olevani mitenkään erityisemmin jouluihminen. Yleensä jätän kaikki joulukoristelut ja lahjojen hankinnat viimetinkaan. Punainen väri ei ole mun juttu ollenkaan. En viihdy paikoissa, joissa on meteliä ja liikaa ihmisiä. Kaikki joululaulutkin on jo niin kuultuja. 
Anteeksi vain kaikki joulua rakastavat :)

Mieheni on taas ihan päinvastainen. Joululaulut soivat jo viimekuussa (yleensä salaa, koska en voinut sietää) ja joulutorttuja on leivottu sen kymmenen kertaa. 

Nyt olen kuitenkin aloittanut tällaisen kevyen lähestymisen kohti joulua. 
Pimeä aika ahdistaa ja jouluvalot piti kaivaa kaapista. Jouluvalojen koristeluidean sain Magdan kotona-blogin kirjoittajalta. 

Risun kävin noukkimassa metsästä. Siihen voisi laittaa vaikka pari pikkuhimmeliä lisää roikkumaan:) 

Punaiseen en kuitenkaan vielä lämpene:)7 kommenttia:

 1. Vastarannan kiiski :D Minä olen lämmenyt uudestaan vuosien jälkeen punaiselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minä vähä oon tämmöne :) ehkäjohtuu siitä etten osaa tarpeeksi arvostaa joulua. Monet joulut olen nuorempanakin ollut töissä ja niin olen taas tänä jouluna.. Aattona siis. Siinä menettää paljon sitä joulun tunnelmaa. ehkä minäkin vuosien saatossa punaiselle lämpenen..sitä ei tiedä :)

   Poista
 2. Jokainen tekee joulua tavallaan :) Iteki laitoin nyt ensimmäistä kertaa yhdet valot ikkunaan. Ja miä kans viime vuonna askartelin itelleni tuollasen risuhärdellin. Maalasin valkoisella spraylla oksat ja nyt niissä roikkuu akryylijääpuikkoja ja hopeisia pöllöjä. Kuusta meiä asuntoon ei mahdu, mutta se saa toimittaa kuusen virkaa :)

  VastaaPoista
 3. Minäki pohdin, että maalaisinko valkoisella tuon oksan, mutta ehkä jätän sen vain noin. Kyllä kai sitä vähällä pärjää joulunakin, vai mitä? ei se tavaranpaljous sitä juhlaa tuo vaan ne kaikki rakkaat ihmiset, näin minä ajattelen :)

  VastaaPoista
 4. Mä en ite voi sietää niitä tonttu-joulupukki-koristeltuja tekstiilejä sun muita. Kaikki hieman jouluhtavat neutraalit kuviot menettelee. Jouluvaloja meillä on jo nyt, mutta nekin suht neutraaleja valaisemaan synkkää syksyä. Ajattelin olla hurja ja maalle muuton kunniaksi hankkia joulukuusen (oksan?) olkkaria koristamaan. Tosin siihen ei oo tulos yhden ainutta perinteistä koristetta. Koristeet ajattelin tehdä ihan itse mm. virkattua kettinkiä, minihimmeleitä, askarreltuja timangeja jne.. Onpahan ainakin kissoilla hauskaa jollei muuta :D

  VastaaPoista
 5. Täällä löytyy kyllä yks totaalinen jouluhullu! ;) Mikään tonttutilpehööri ei tännekään oikein sovi, mutta kaikki perinteikäs ja luonnolliset sävyt ovat ihania. Siitä puheenollen, tuollainen himmeli tuli just ehdottomasti tehtävälistalle!

  VastaaPoista
 6. Onneksi niitä joulun värejä on muitakin kuin punainen! Kuten valkoinen ja hopea. Ja pikkuripaus punaista menee kyllä siinä sivussa,vaikka yhdet servetit. Enkelit ja tähdet kun on pääasialliset koristeet, niin ei sitä punaista liiemmälti tule. Mukavaa joulunodotusta.... :-) terv. atzalea

  VastaaPoista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3