lauantai 9. elokuuta 2014

Saana ja Olli - neuletakki






Ohje: mallin ohje täältä, kuvion ohje Novita-lehdestä
Lanka: Drops Alpaca harmaa (50g) ja luonnonvalkoinen (150g)
Puikot: 2,5 ja 3

Se valmistui juuri ajoissa. Ilmat viilenee ja neuletakki pääsee kohta käyttöön. Vielä puuttuu miehen ja nuorimmaisen neuletakit tuosta kasasta. Tiedän siis mikä on seuraava projekti :)

31 kommenttia:

  1. Meneekö oikeasti nuin vähän vaan lankoja lapsen neuletakkiin?:) Uskomatonta! En ole lapsille niin pitkään aikaan neulonut mitään ettei enää muista.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa hyvä ku kysyit. Tarkistin asiaa ja tosiaa luonnonvalkosta meni yks kerä enemmän eli 150g :)

      Poista
  2. Aivan täydellisen IHANA! :) Sormet syyhyäis päästä itekki neulomaan mutta tällä hetkellä ei lapsilta liiemmin jää vapaa-aikaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite oon kyllä kans aika ihastunu tohon. Naureskelinki jälkee päin iteksee, että tuli kyllä niin kantajiensa näköset neuletakit. Tämä tuli tasaisen rauhalliselle luonteelle, edellinen pieni neuletakki meni taas vähän räiskyvämmälle persoonalle ja tuo mun oma nyt vaa on tommone...vähä tylsä:)

      Poista
  3. Todella kaunis ja suloinen. Koko sarja - ja lapsi myös. :)

    VastaaPoista
  4. Voi että siitäki tuli kaunis, sulla on totisesti taito sormissas! Multa vois onnistua tuo pipo ja huivi, jos jotain suuntaa-antavaa pikaohjetta kehtaisit laittaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nyt on jo niin paljon tullut pyyntöjä pipon ja huivin ohjeesta, että mun on otettava itseä niskasta kii ja kirjotettava se ohje tänne ensviikon aikana:) Lupaan!

      Poista
  5. Olet kyllä taitava neuloja! Ihanat takit, ja ihanat myös huivi ja pipo. Kokeilin itsekin tehdä huiveja, helppoja ja nopeita toteuttaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tuo ainaoikeinneulo on iha lemppari kun ei tarvi paljoa ajatella mitä neuloo:)

      Poista
  6. Aivan uskomattoman kauniit. Kumpa itsekin osais!

    VastaaPoista
  7. Kerrassaan ihana!!! Todella kaunis neule, pitäisköhän itsekin tehdä tuollainen... en vaan tiedä onko nyt aika.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Aikaahan tuohon kyllä meni. Pientä näpertämistä. Seuraavan neuleen taidan tehdä kolme kertaa paksummilla puikoilla:)

      Poista
  8. Aivan huippuhieno. Ai, että ihastuin tuohon. Taidan tuijottaa sitä vielä hetken :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Saana ja Olli ansaitsevat myös kiitokset tuon hienon kuvion suunnittelussa. Minähän vain jäljittelin sitä:)

      Poista
  9. Ihana villatakki!! Saanan ja ollin kuosit iskee minuunkin ja lujaa joten pakko kokeilla itsekkin jotain tuolla mallilla ;) mistä novitan lehdestä malli löytyy? Vieläköhän tuon saisi metsästettyä itselle... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvio löytyy lehdestä kevät 2014. Voin tarvittaessa ottaa kuvan kuviosta ja lähettää vaikka sähköpostiin, mikäli et löydä kyseistä lehteä :)

      Poista
  10. Hei

    Pieni kysymys neuletakista: käytitkö neuletakin yläosaan pyöröpuikkoja kuten ohjeessa oli vai teitkö sen tavallisilla puikoilla? Mikäli teit yläosasta eri tavalla kuin ohjeessa, olisin kiinnostunut tarkemmasta ohjeesta. T: Aloitteleva neuloja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen neulonut neuletakin alhaalta ylöspäin ja tehnyt raglanhihat joita Garnstudion ohjeessa taas ei ollut. Mutta pyöröpuikoilla olen tehnyt koko työn:) itseasiassa kun nyt tarkemmin ajattelee niin ohjeesta olen tainnut ottaa vain silmukkamäärät ja vähän mittoja mutta muuten on tehty omasta päästä.

      Poista
    2. Ok, kiitos! Katsotaan, saanko jotain aikaiseksi.

      Poista
  11. Mulla taas kiinnostaisi tietää oliko tämä kuinka vaikea neulottava pitkien lankajuoksujen vuoksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos on aiemminkin tehnyt kuvioneuletta niin ei vaikea, mutta jos ei ole, niin voi vaatia vähän totuttelua, että saan langan kulkemaan sopivalla kireydellä takana.

      Poista
  12. Missä Novita-lehdessä villatakin ohje on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Villatakin ohje löytyy tuosta kuvan alta olevasta linkistä. Se on siis Dropsin ohje. Kuvio löytyy Novitan lehdestä kevät 2014.yhdistin nämä kaksi ohjetta :)

      Poista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3